Dagens bluff från tarottv

Gäsp, Här har ni en till bluff från tarottv.se. Under ”rådgivare” på tarottv:s site kan man läsa om fittan Erica och hennes gåva. Synd bara att…

rådgivaren Erica är också en bluff!

bluff2

Kvinnan ”Erica” förekommer på ajkonslinjer.se

bluff3

…och även på allautbildare.se

bluff4Ser ni att hon heter ”Jill”? Den som är outbildad kan alltid dra till med ”ja menman vet ju inte om det är dom aaandra som fejkar med tarottv:s fotoo hon kanske heter Erica”.
Jaså, pysen? Kolla då på hur kvinnan på tarottv reagerar då lunarcoppare ringde och konfronterade tarottv med ”Ida och Elza”-bluffen:

www.eurocop.nu/tarottv

Tror du fortfarande att inte tarottv bluffar? Om tarottv hade rent mjöl i påsen så hade hon inte lagt på luren och man ser klart och tydligt att hon LA PÅ luren med en knapp – det blev inte ”radioskugga”! Det är uppenbart att hon inte ville att inringaren skulle berätta för alla tittare att tarottv LJUGER om sina rådgivare! I vilket fall som helst så visar detta vattentätt att tarottv, och heeeela den mediala branschen, är genomrutten som en rutten eka.

En dokumentär om tarottv är på gång – har kollat igenom första arbetskopian – och jag kan bara säga att den blir ett stort jävla knivhugg i hjärtat på tarottv! Vi har en massa kul busringningar med i den och även många allvarliga, granskande segment som drar bort mattan för detta bluff-företag Mix Gold helt och hållet.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

17 svar på Dagens bluff från tarottv

 1. Grodan skriver:

  Vad tjänar dom på att ha låtsas rådgivare?

  • Sadde skriver:

   Det jag belyser är att dom har fejkar, det finns det inga tvivel om. Varför är en annan fråga och det är ju deras lilla hemlighet. Jag kan gissa på att FLER ringer in när dom fejkar att dom har ett större utbud än de egentligen har och om någon ringer på fejk-namnen så kommer dom till en annan och är lika nöjda med det eller så fejkar dom bara och spelar ”erica” för den som ringer henne nummer. Det där får insider kolla upp jag har inte resurser eller tid att ringa och testa varje rådgivare på det dyra numret och jämföra. Kort och gott har vi avslöjat att tarottv ljuger och det är jag nöjd med så länge.

   • Grodan skriver:

    ”Erica” måste ju spelas av samma person ifall hon skulle få en stammis

    eller så kanske man får ”Den här rådgivaren är upptagen” hela tiden om man försöker ringa dit

  • Okänd skriver:

   De hoppas få fler som ringer in. Egentligen kan det vara samma rådgivare bakom fler namn.

 2. danfun skriver:

  Hehe! ”Jill och fettot” 😀

 3. lucifer skriver:

  haha man kan riktigt föreställa sig hur kallsvetten rinner ner i Krilles asscrack när han läser om att det snart kommer ut en avslöjande dokumentär om honom och hans tattargäng – dom blir ägda!!!!!

  • Sadde skriver:

   Jepp, de är mycket oroliga. Det märktes när dom stängde ner mitt andra klipp med det lagliga klippet jag la upp på ec-yt. Dokumentären kommer piska deras små stjärtar

 4. Pilif92 skriver:

  Kan ni sprida dokumentären på andra ställen än youtube, för alla videor från Tarottv tas väll bort därifrån ?
  Världen måste få upp ögonen för dessa opålitliga knäppgökar!
  SKRIV mer på bloggen sadulisten! Den är grymt underhållande 🙂

  • Sadde skriver:

   Absolut, det kommer vi göra. Min senaste film där jag bara INFORMERADE om att det kommer en dokumentär tog mix gold ner med hjälp av youtube. Det är beklagligt hur yttrandefriheten blir när google får bestämma. Dokumentären vi gör kommer vi lägga upp där inte mix gold kommer åt den och den är SANN och man HAR RÄTT att citera stycken från upphovsrättsskyddade utsändningar med. Personalen på mix gold kanske ska läsa om fair use och sedan ta ut tungan ur googles rövhål.

 5. wää skriver:

  Sadu systra mi, var finner man alla klipp som togs ner förut? Inte bara eran kanal, utan hela BullshitTV-spellistan som någon satt ihop innan Christopher rapporterade klippen med gråt i halsen. Finns allt skej tillgängligt på Lunarcop?

  • Sadde skriver:

   Vi har sparat alla klipp. Många kommer visas i en dokumentär vi håller på med och många klipp kan man även hitta på lunarcop. Det lönar sig inte för dessa skojare att försöka radera klippen från internet då vi kan registrera oss på hur många videotjänster som helst och langa upp klippen! Sanningen kommer alltid fram.

 6. feamme skriver:

  jag horde I nyårssändningen att du pratade om en jubileumsbok, när skulle ni släppa den isåfall ?

 7. Caramia skriver:

  No fejk! Varför får man i sådana fall se mediummen i rutan? Men det finns likheter. Men dom kan sia. Tycker Christoffer är en norrländsk tölp. Sen så kan han inte sia han manipulerar dom som ringer. Susanne menar att alla har olika förmågor av mediummen. Därför kan man inte jämfröra dom. Jo alla kan man jämföra för att dom skall kunna säga samma sak. Om man kan sia skall man kunna få fram samma sak om en person som ringer. Susanne får visst ta mycket skit men bjuder på det. Danah är ganska duktig som en del andra. Ni som ringer och är unga män blir bortkopplade om dom ringer. En ung flicka ringde till en tarottolkare men blev inte bortkopplad trots åldern 16år. Men om det ringer in unga pojkar som driver med tarottolkarna så kopplas samtalen bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *