Bevis på att tarottv LJUGER

Tarottv ljuger för personerna som ringer in till deras tjänst. Här har ni några exempel på bluff och båg som tarottv sysslar med.

Tarottv ljuger om fittan Ida

ljuger2
Låter ju mysigt och trevligt som ett Mutley-garv, eller hur? Problemet är bara att mixgold är lögnare och har tagit fotot på ”Ida” från google bildsök! Kvinnan på bilden är ingen Ida. Not this year. Hon förekommer bland annat på smileelements.ca under rubriken ”Testimonials”.
smileelements

Ja, ni ser ju. Zigenarna i Mix Gold LJUGER för inringarna! Det finns ingen Ida, i alla fall ingen som ser ut som kvinnan på bilden för det är INTE Ida… inte ida’, Buuubb.

Tarottv ljuger om Elza.

Känner du Elza? Nej, jag trodde inte det. Elza kallar tarottv en medarbetare som finns på deras sida ”Rådgivare”:
elzalogn

Tarottv har bara suttit med google bildsök och sedan bullshittat om Elzas mamma som dog, det ”vackra” ordspråket osv! Om det mot all förmodan jobbar någon på tarottv som heter Elza så är det då INTE personen på bilden, det är fejk. Kvinnan på bilden är från en frisörsite med olika frisyrer!
ljuger1
Är det en big deal det tarottv gör? Ja, jag tycker det. För om man framställer sig som ett SERIÖST företag så kanske man inte ska LJUGA om sin personal för kunderna!

Tänk om.. ja, Kjell & Company hade en sån här personalsida:

intekjell

Ja, din idiot – detta är ett montage….

Ett seriöst företag gör inte så där men Mix Gold… är av ett annat skrot och korn. Vi vet vad du gjorde förra sommaren, hängpung.

Pasqua har gjort all research till detta inlägg och jag uppmuntrar ALLA er som läser detta att gräva upp så mycket skit ni bara kan om detta bluff-företag Mix Gold! Deras skitverksamhet ska bort och personerna bakom företaget ska få ett helvete!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

13 svar på Bevis på att tarottv LJUGER

 1. lucifer skriver:

  Hahahaha fyfan va Patetiskt, säkert Krille som har suttit och fuskat ihop bilderna, han har ju skrutit med att han är bra på att redigera osv! Haha tänk när han satt där en dag med sin hängbuk och bildgooglade, ”hmm den här verkar trovärdig då, kanske ska ta då och lägga upp den på hemsidan då.” Aaahaha vilka zigenar-lurendrejare dom är hela bunten. Jadu Krille om du läser detta, eftersom du är ägd och rädd för Sadulisten så tror jag nog att du gör det, så ska du veta att Lunarcop håller ett öga på dig och ska straffa Mix Gold för sitt fuskande. Dessutom är du en synnerligen slemmig figur som borde gå o hänga sig i en lamplykta

 2. Grodan skriver:

  Tarot ska ner i backen!

 3. kalzipp skriver:

  jag har inte haft lunarcop på ett tag, va e detta med tarottv och skit? hur började det hela och vad handlar det om? borde skaffa lc snart så man hänger med haha

  • Sadde skriver:

   tarottv är en bluffverksamhet vi på eurocop har motverkat i snart en månad i samarbete med alla fans! Join the fun och skaffa en 40kr-konto så kör vi!

 4. Maj-Björn skriver:

  Krille är fortfarande största bluffen :@

 5. Elias Håkansson skriver:

  TarotTV har börjat med ads på vissa webbplatser.

 6. MrPannkaka skriver:

  självklart har tarotjävlarna en facebooksida också: https://www.facebook.com/TarotTv
  Gå in och sprid budskapet där NU!

 7. Sandra skriver:

  Detta fina ”företag” lurar äldre också! Deras annons syns i varenda jävla ”Hemmets journal” ”Året runt” och andra liknande tidningar som tanter läser. (Brukar bläddra igenom dessa tidningar när jag besöker farmor) Dom har fan ingen skam i kroppen och förtjänar absolut att avslöjas så mkt som möjligt för de lögnaktiga bedragare de är ^^

 8. Sandra skriver:

  .. dyrt äre o ringa också. X) nitton jävla spänn per minut. Så söööööölar dom säkert som fan med sina ”magiska” bluffkort bara för att dra ut på tiden o dra in mer stålar från lättlurade stackare som sitter me luren vid örat o väntar o väntar på att få svar om sin kommande framtid… HA! Jag är ingen såndära spåkärring och jag kan svara på den frågan endå åt alla idioter som ringer dit (finns folk som är beroende av att ringa spåfjollor flera gånger i veckan)- … eran framtid mja…. FATTIGDOM XD

 9. Hej skriver:

  Gillar allt ni gör, trots att mycket är jävligt taskigt.
  I det här läget tycker jag dock det är uppenbart att ni står på den moraliskt korrekta sidan.
  Ni borde göra mer sånt här. Hoppas ni får idioterna att lägga ned!

  Förresten, skulle vilja kunna betala med Paypal på LC.

 10. Nino skriver:

  Ha ha ha säger bara en sak, om ni bara visste det som jag vet så hade ingen sagt att ni som gör detta att ”det är taskigt”. Hur kan jag då veta detta? Det kan jag tyvärr inte skriva om utan jag vet mycket om detta företag pga jag känner sådana som jobbar/jobbat där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *