Bevis på att tarottv LJUGER

Tarottv ljuger för personerna som ringer in till deras tjänst. Här har ni några exempel på bluff och båg som tarottv sysslar med.

Tarottv ljuger om fittan Ida

ljuger2
Låter ju mysigt och trevligt som ett Mutley-garv, eller hur? Problemet är bara att mixgold är lögnare och har tagit fotot på ”Ida” från google bildsök! Kvinnan på bilden är ingen Ida. Not this year. Hon förekommer bland annat på smileelements.ca under rubriken ”Testimonials”.
smileelements

Ja, ni ser ju. Zigenarna i Mix Gold LJUGER för inringarna! Det finns ingen Ida, i alla fall ingen som ser ut som kvinnan på bilden för det är INTE Ida… inte ida’, Buuubb.

Tarottv ljuger om Elza.

Känner du Elza? Nej, jag trodde inte det. Elza kallar tarottv en medarbetare som finns på deras sida ”Rådgivare”:
elzalogn

Tarottv har bara suttit med google bildsök och sedan bullshittat om Elzas mamma som dog, det ”vackra” ordspråket osv! Om det mot all förmodan jobbar någon på tarottv som heter Elza så är det då INTE personen på bilden, det är fejk. Kvinnan på bilden är från en frisörsite med olika frisyrer!
ljuger1
Är det en big deal det tarottv gör? Ja, jag tycker det. För om man framställer sig som ett SERIÖST företag så kanske man inte ska LJUGA om sin personal för kunderna!

Tänk om.. ja, Kjell & Company hade en sån här personalsida:

intekjell

Ja, din idiot – detta är ett montage….

Ett seriöst företag gör inte så där men Mix Gold… är av ett annat skrot och korn. Vi vet vad du gjorde förra sommaren, hängpung.

Pasqua har gjort all research till detta inlägg och jag uppmuntrar ALLA er som läser detta att gräva upp så mycket skit ni bara kan om detta bluff-företag Mix Gold! Deras skitverksamhet ska bort och personerna bakom företaget ska få ett helvete!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

13 svar på Bevis på att tarottv LJUGER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *