Dagens bluff från tarottv

Gäsp, Här har ni en till bluff från tarottv.se. Under ”rådgivare” på tarottv:s site kan man läsa om fittan Erica och hennes gåva. Synd bara att…

rådgivaren Erica är också en bluff!

bluff2

Kvinnan ”Erica” förekommer på ajkonslinjer.se

bluff3

…och även på allautbildare.se

bluff4Ser ni att hon heter ”Jill”? Den som är outbildad kan alltid dra till med ”ja menman vet ju inte om det är dom aaandra som fejkar med tarottv:s fotoo hon kanske heter Erica”.
Jaså, pysen? Kolla då på hur kvinnan på tarottv reagerar då lunarcoppare ringde och konfronterade tarottv med ”Ida och Elza”-bluffen:

www.eurocop.nu/tarottv

Tror du fortfarande att inte tarottv bluffar? Om tarottv hade rent mjöl i påsen så hade hon inte lagt på luren och man ser klart och tydligt att hon LA PÅ luren med en knapp – det blev inte ”radioskugga”! Det är uppenbart att hon inte ville att inringaren skulle berätta för alla tittare att tarottv LJUGER om sina rådgivare! I vilket fall som helst så visar detta vattentätt att tarottv, och heeeela den mediala branschen, är genomrutten som en rutten eka.

En dokumentär om tarottv är på gång – har kollat igenom första arbetskopian – och jag kan bara säga att den blir ett stort jävla knivhugg i hjärtat på tarottv! Vi har en massa kul busringningar med i den och även många allvarliga, granskande segment som drar bort mattan för detta bluff-företag Mix Gold helt och hållet.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

17 svar på Dagens bluff från tarottv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *