Diverse om kampen mot lögnarna på tarottv.se

Youtube om upphovsrätt

I dagarna vann vi en stor seger mot Mix Gold i ett upphovsrätts-case som MixShit skickat in till youtube. Youtube ansåg, precis som vi, att klippet vi la upp var helt korrekt och följde lagen till punkt och pricka. Man har rätt att kort citera ett upphovsrättsskyddat verk. Klippet återställdes så man nu kan gå in och titta på grisen som hoppar till när jag ringer in och bevisar att hon inte kan spå ett skit.

Dokumentären?

Vi kommer snart, och då menar jag snart inom ett par månader, komma ut med en ca halvtimmes lång dokumentär där vi samlat en massa inringningar till tarottv och en hel del avslöjanden om deras minst sagt olagliga verksamhet. Mix Gold försöker så klart att stoppa oss att nå ut med detta men vi kommer lägga upp den överallt och SKITMÅNGA kommer att hjälpa till att sprida sanningen om det här ruttna pajasbolaget. Du kommer få se exempel på hur dåliga dessa ”medium” är – både som människor och som medium. Mycket nöje!

Vad hände med MixGolds rejtasida?

Det är inte bara Mix Gold som är ett oseriöst företag. Vi har upptäckt att rejta.se stängt möjligheten att över huvud taget rejta företaget mix gold. Det fanns fram till ett par veckor sedan ett 60-tal inlägg på Mix Golds rejtasida (nästan alla negativa rejtings så klart förutom vissa som företaget själv hade skrivit) med helt legitima sansade rejrings som den här:
Exempel
Efter påtryckningar av MixGold, och förmodligen en och en annan tusenlapp nedstucken i rejtas ficka-fitta, försvann ALLA negativa inlägg, precis ALLA! Vi accepterade inte detta och skrev email till rejta som försökte ljuga och påstå att ca 50 st godkända negativa inlägg skulle brutit mot deras regler! Helt befängt! Det är bara att titta på exemplet som finns sparat för att se att så inte var fallet – inläggen var korrekta. Rejta kröp då under en sten som en snigel och tog bort ALLA inlägg och gjorde så man inte kunde skriva nya! Bra sida va? Rejta är en site som påstår att man kan skriva sin åsikt om ett företag så länge man följer reglerna – men det är kort och gott en ren lögn. Sen kan man ju fråga sig hur seriös en rejtasida kan bli när alla kan gå in och skriva anonyma inlägg om ett företag, men det är en annan topic.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Diverse om kampen mot lögnarna på tarottv.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *