Tarottv HOTAR i telefonintervju

Jag och Pasqua som jobbar för EC:s räkning ringde upp tarottv:s supportlinje för att prata med en representant och ställa ett par seriösa frågor för att ha med i tarottv-dokumentären som kommer i februari. Vi skulle bland annat fråga vilka utbildningar personalen innehar och varför tarottv LJUGER om personal som heter Ida, Elza, mm. (se mina tidigare inlägg om detta).
Personen vi till slut fick kontakt med representerar företaget Mix Gold AB som driver siten tarottv.se. Mannen svarade utan att presentera sig (OBS! vi ringde deras officiella supportlinje 010 – 209 3000, ingen privatperson) och började omedelbart att skrika och gorma på pasqua och ville ha namn och adress, rubbet. När JAG sedan ringde tillbaka för att få svar på frågorna fick jag samma bemötande.

”Du kommer få problem! Jag ska hitta er allihopa! Va säker på det, alltså!”

Här är ett utdrag ur ringningen och vi kommer lägga ut RUBBET i dokumentären i februari. Kan någon lyssna på detta och sedan påstå att tarottv är en seriös verksamhet?

Jag uppmanar er alla att kontakta Panasonic, Samsung och Philips (som mix gold använder sig av i sin marknadsföring) och fråga om dom verkligen vill bli förknippade med detta företag!
Playknappen är lite osynlig! Klicka längst till vänster i spelaren.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

16 svar på Tarottv HOTAR i telefonintervju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *