Tarottv HOTAR i telefonintervju

Jag och Pasqua som jobbar för EC:s räkning ringde upp tarottv:s supportlinje för att prata med en representant och ställa ett par seriösa frågor för att ha med i tarottv-dokumentären som kommer i februari. Vi skulle bland annat fråga vilka utbildningar personalen innehar och varför tarottv LJUGER om personal som heter Ida, Elza, mm. (se mina tidigare inlägg om detta).
Personen vi till slut fick kontakt med representerar företaget Mix Gold AB som driver siten tarottv.se. Mannen svarade utan att presentera sig (OBS! vi ringde deras officiella supportlinje 010 – 209 3000, ingen privatperson) och började omedelbart att skrika och gorma på pasqua och ville ha namn och adress, rubbet. När JAG sedan ringde tillbaka för att få svar på frågorna fick jag samma bemötande.

”Du kommer få problem! Jag ska hitta er allihopa! Va säker på det, alltså!”

Här är ett utdrag ur ringningen och vi kommer lägga ut RUBBET i dokumentären i februari. Kan någon lyssna på detta och sedan påstå att tarottv är en seriös verksamhet?

Jag uppmanar er alla att kontakta Panasonic, Samsung och Philips (som mix gold använder sig av i sin marknadsföring) och fråga om dom verkligen vill bli förknippade med detta företag!
Playknappen är lite osynlig! Klicka längst till vänster i spelaren.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

16 svar på Tarottv HOTAR i telefonintervju

 1. Exmortis skriver:

  Dom hanterar det väldigt seriöst.

 2. Rbl skriver:

  Blir för var dag som går mer övertygad om att tarottv är Sveriges mest oseriösa verksamhet..

  Ser fram emot dokumentären!

 3. andy skriver:

  ”Jag ska hitta er allihopa” Verkar ju som att dom anställer direkt ifrån K.R.I.S

 4. Elias skriver:

  ”Så enkelt är det´´ Hah det är svårare för dom att hitta världens bästa gemenskap än det är för Chrille att knulla med en kvinna eller man.

 5. Pontus skriver:

  så jävla bra hahahaha

 6. Nina skriver:

  Ha ha ha jag vet att det är Tomas som är den som ni talat med är Dzemilas (Jemmys) bror.
  Ser fram emot dokumentären.
  Så , Sadde vill du veta något och om du har möjlighet så sänd ett mejl till mig om du får veta den vid publicering av min kommentar. Lovar jag kan avslöja lite detaljer. Elza som ni skriver om heter ju något annat och jag vet vad också.

  Det här kallar jag karisma för detta har jag sagt att någon kommer att avslöja dom med mera och jag har fått rätt.

  Kämpa på och var inte rädda för dom är inget att vara rädda för.

  TAROTTV DOKUMENTÄR 2014 JIPPI, LOVAR JAG SKA DELA MED DEN!

 7. j skriver:

  Ska ta och ringa dit imorgon och potentiellt uppröra krasselgubben. Får magont när jag tänker på alla singelmammor och gamlingar utan hopp som tror att de kommer få miljontals kronor på konton tack vare dessa spåsvin.

 8. Samir skriver:

  Jepps Inget har hänt av det som jag spåddes av dom mediummen som sitter där på Tarottv. Men vill rekkomendera Ingemor, för hon är så bra. Hon sitter på linjen och aldrig i tarottvstudion. Spådde mig 2011-nu 2014 är spådommen klockren. Mediummen kan inte alltid se rätt år. Ingemor har jobbat i 50år med spelkort när hon siar.

  • Sadde skriver:

   Nej, ingen ska ringa ”Ingemor”. Spara pengarna och sätt er ner och vänta så kommer allt slå in oavsett om en avdankad obildad käring chansar att det kommer att göra det.

  • Jeanette skriver:

   ”Spådomen är klockren”, skrev du. Menar du att hon sade vad du ville göra? Att hon fick in saker som finns i nuet el dåtid?
   Eller har du väntat några månader för att kunna pricka av vad som hänt??

 9. kim jong un skriver:

  dom är ju inte riktiga…

 10. Samir skriver:

  Ja Spådomen gäller nu från Ingemor fick ett ett arv av en bortgången kvinna. Hon hade inga barn. Alltså ingen i släkten. En bekant. Det var generöst. Träffade en partner som hon beskrev. Och vad den jobbade med. men har tagit år innan det slog in.

  • Sadde skriver:

   Ja det är klart då deras spådomar är ”du kommer träffa nån” och helt vaga beskrivningar av personer som stämmer in på vem som helst så kan det av ren slump slå in ”i framtiden” om man väntar tillräckligt länge. Ingen behöver spendera pengar på deras lögner.

 11. Sandra skriver:

  Haha såhär beter sej oseriösa bedragare när de blir tagna på sängen. Om man inte har någonting att dölja så kan man ju faktiskt vara lite mer tillmötesgående och svara rakt på sak och artigt på ”mothugg”. Inte skrika som en jävla vrålapa och hota :/. Hoppas deras företag läggs ner nån gång så att dessa bedragare kan skaffa sej ett mer hederligt arbete X)

 12. Sanna skriver:

  Är tarot tv nedlagd nu? Ingen tv sändning. Nu siitter bara backuppen. Poo har gått över tll syskonlinjen. Sia och Chattis har egna linjer. En del splittras på tarottv. Alla får 3kr per minut som sitter på tarottv. Resten tar företaget. Så inget man kan försörja sig på. Sökte dit och skulle börja men fick svar 3kr minut betald tågresa och att man skulle vara där i 3 dagar. Jag reste dit och möttes av massa bitch. Den ena skulle vara bättre än dom andra. Så jag var där en dag.!!Sen drog jag hem.. Tyckte det var sura bitch med några ungtuppar som sprätte runt i hönshuset.

 13. Lassese skriver:

  Underbart att ni sätter åt sådana svin som lurar av olyckliga människor det lilla de äger och har.
  Tarottv är fullt i klass med såna zigenare som åker runt och rånar åldringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *