Dokumentären är här

Nu ligger dokumentären om tarottv ute!!!!

Kolla på dokumentären här http://eurocop.nu/tarottv/
Det är en ”informativ och rolig dokumentär om det oseriösa företaget Mix Golds verksamhet”. Den är rolig, tycker jag, men även sorglig då man tänker på alla personer som blivit lurade och fortsätter bli lurade av dessa lurendrejare. Ge tarottv ett helvete nu – för det kommer definitivt vi göra. Vi accepterar inte tarottv:s fiffel och båg och vi kommer fortsätta belysa och motverka deras oseriösa verksamhet så länge den finns kvar. Sieg!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

8 svar på Dokumentären är här

 1. k0nsl skriver:

  Lysande dokumentär. 5 av 5 möjliga judestjärnor 🙂

 2. Sandra skriver:

  haha verkligen underhållande 😀 . – Åå där bröts samtalet *trycker på knappen* så fort de blir lite ”känsligt” för dom. Besökte deras hemsida btw o dom verkar ha slutat med live sändningarna?

 3. James skriver:

  Dom trycker bort många samtal och blir trötta när man ringer igen. Dom tröttas ut fort av samma personer. Inget kan förändras om man ringer ofta säger dom. Men ändå olika spådommar. Rosanna har inget att komma med, hon sitter och funderar ut vad hon skall säga innan hon svarar därför tar lång tid. Hon vill tiden skall gå fort, även Chrissto tycker att tiden måste rinna iväg, han blir stressad att sitta för länge i studion, vill ut och äta och röka. Sen har vi Anita som jobbar ibland på grund av psykiska problem. Är borta långa perioder,hör röster,och känner dofter. Skenbart för sjukdommar. Dom som sitter i tarottv är sjuka för dom ser hör röster. Alla galna samlade på samma sjukhus. Tarottv!

 4. x skriver:

  Snälla, lägg upp resten av klippen som försvann från Youtube! Gör vad som helst för att höra när Ken Tanaka ringer Chrille igen.

 5. Markus skriver:

  Fan vad grymt, att man inte kan ringa till TarotTv längre 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *