WTC äger dig

Ska jag göra ett inlägg som inte handlar om tarottv? Okej, jag gör det, med den lilla uppmaningen till er på tarottv (mixgold) att upphöra med er verksamhet helt och hållet innan jag kommer hem till er och vrider om näsan på er och sparkar er i fittan.

Att riva WTC med kontrollerad sprängning var absolut inte den metoden som lämpade sig för WTC. Detta en artikel från lexicon från 1992.

Att riva WTC med kontrollerad sprängning var absolut inte den metoden som lämpade sig för WTC. Detta en artikel från lexicon från 1992.


Jag har fått skit av out of work ungar som sitter dag ut och dag in och tror på konspirationer som att world trade center var en inside job. Frasen ”tror du verkligen på den officiella versionen” brukar konspirationsnissarna skydda sig med. Nej, smack, det gör jag inte. Jag tror på tonvis med fakta som samlats in av oberoende nyhetsbyråer, vittnen och opartiska kameror som filmat skeendet. Jag tror på helt logiska vetenskapliga förklaringar som backas upp både teoretiskt och med fysiska belägg. Jag väljer den förklaringen som om man ser på den med opartiska ögon är mest plausibel. Jag nöjer mig inte med ”det här tycker jag är konstigt och kan inte förklara det med min pyttehjärna så jag drar till med en konspirationsteori”. Man kan inte alltid komma fram till exakt hur vissa smådetaljer gått till när det handlar om så komplexa och stora skeenden och det måste vissa bara acceptera. Det är inte för den sakens skull en konspiration för man inte kan förklara allt, det är bara verkligheten som är så sörrö.
Extra ordinära påståenden kräver extra ordinär bevisning.
Att all fakta som finns ute, den sk officiella versionen, skulle vara påhittad måste backas upp med mycket solid bevisning och inte bara frågeställningar som ”varför var det så?”, ”varför läste Bush en bok för barnen?”, ”Silverstein försäkrade byggnaden (allt enligt praxis efter tidigare naturkatastrofer)… då måste det varit han som beordrade att den skulle rivas?”, osv. Kom med nått, svara på frågorna du ställer med bevis på att så är fallet! Det räcker i vart fall inte för min del att det finns saker som mycket väl kan låta underliga, för att förkasta en mycket bättre och mer fullständig teori.
Det kan mycket väl visa sig att jag har helt fel och att det är den bästa konspirationen som utförts genom tiderna där hundratals, ja kanske tusentals personer kunde hålla käft om det, men jag tvivlar. Med tanke på att Clinton inte kunde hålla hemligt att han lekte cigarr i fittan med en praktikant (2 personer) så har jag liiite svårt att tro att flera hundra personer ska hålla käft om den största händelsen i världshistorien. Det handlar alltså om att tro på att hundratals personer på en massa massa olika organisationer och statliga instanser jobbar tillsammans för att fejka bevis och sedan håller käft hela livet. INGEN har kommit fram och sagt att det var fejk. Konstigt va? Och sen all media som måste ha varit med på det om dom nu visade fejkade nyhetsbilder som vissa tror. Sen när kunde en journalist hålla käft? ”Bush var en idiot, inkompetent nolla som inte kunde knyta sina skor” å ena sidan… å andra skulle han vara en mastermind som orkestrerade världens mest omständliga och komplicerade attack och fick alla att hålla tyst om det. Logiskt. Bush vann på det där, han vann. So what? Jag kanske vinner på att Mona Sahlin fastnar med sin halsduk i en åkattraktion på Liseberg så hennes huvud kapas av men det behöver inte vara ett bevis på att JAG är orsaken till det. Om man där emot kan visa, med dokument eller annan saklig bevisling, att jag har beordrat en hitman att knyta halsduken runt hennes hals och fästa den vid en pelare vid karusellen eller liknande så kanske man har ett case mot mig – annars get off my back. Jag har inte gjort nått. Men den här skiten jag har läst om wtc, där konspirationsnissarna slänger tonvis med skit mot en vägg och ser vad som fastnar, det är inte bevis. Sen kan jag bara konstatera att det finns skitmånga olika åsikter inom konspirationssfären med. Det är inte så att deras hundratals olika teorier är på något sätt samstämmiga med varandra. Vissa tror planen egentligen var missiler – vissa tror det var fejkade nyhetsbilder, osv.  Så även där kan jag konstatera att även om det ääär en konspiration så har EN rätt och tusentals mentalstörda mongon som sitter och skriver skit om döda har FEL. Jag går så klart inte in i detalj på alla frågor men vill ni ha boktips så finns en rad böcker, t ex debunking 9/11 myths av popular mechanics. Debunkare är dock inte lika aktiva som konspirationsnissar. Det finns ju hundratals böcker och tusentals siter med olika konspirationer om denna händelse som många verkar fixerat sig vid. Jag antar att en seriös forskare har lite annat för sig än att harva en händelse som är överspelad där den gängse förklaringen verkar stämma till 100% även om det kan finnas frågetecken som med alla andra händelser. Är man en arbetslös pseudovetenskapsman där emot, då har man tid att skriva och knattra heeeela dagen. Aja, jag skriver ju nu men det var så lite så, jag har just idag ledigt faktiskt 😀
Men som sagt ni är välkomna att komma med bevis som håller – jag har aldrig sett röken av det. Suck nu kommer det väl någon med en 5 timmar lång ”dokumentär” och ”kolla den här annars vet du inte vad du snackar om”. Klassiker! Du kan kolla in i mitt rövhål med en ficklampa för annars vet du ingenting om bajs. Joru.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på WTC äger dig

 1. Audi skriver:

  Bästa inlägget hittills i blöggen! Välformulerat, smart, sant och logiskt och samtidigt roligt! Önskar jag kunde uttrycka mig sådär!

  Blir ni också förbannat trötta o frustrerade, ja tom. förbannade när nån kommer me en 19 timmar lång suddig pissig dokumentär om några jävla tråkiga (text)dokument som ser skumma ut, eller ett hål i en vägg som har konstig form, några skuggor som faller ”fel” osv. AAARARRGGGRRRRRR Vill bara spotta o skita i hårddisken på konspiratörerna (heter det så?) så dom inte kan länka sån skit till mig längre!

 2. Exmortis skriver:

  Känner några konspirationsnissar som inte kan få in i skallen att det inte var ett ”inside job”.
  Wtc aeger mig.

 3. Exmortis skriver:

  Oftast så är argumenten ”ah men är inte detta lite konstigt då?”
  Jo absolut men wierd shit happens. Behöver inte vara reptil-ubermensch Bush som ligger bakom skiten för deh.

  konstiga saker händer hela tiden.

 4. Gummikroppen skriver:

  Ska du inte skriva lite om TarotTv snart nu då? Jag sitter ju här och har tråkigt nu när jag inte har LC längre.. aja jag ska snart skicka in ett bidrag så kommer jag tillbaks igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *