Tarottv bluffar vidare

fittor010 – 209 3000 (kostar som ett vanligt samtal) är numret till tarottv:s supportlinje. Det var dit jag ringde när jag ville ställa några frågor angående deras bluff-verksamhet. Det var dit jag ringde när jag fick prata med en invandrare som heter Tomas som hotade oss.
Jag är ingen fjant, jag är inte en liten fitta som springer till snuten och bölar så fort jag kan utan jag TAR DEBATTEN med vilken jävel som helst. Tarottv har aldrig vågat ta debatten med oss. Vad är rom’ rädda för… att förlora debatten? Jepp. Tarottv vet att dom aldrig skulle ha en chans mot mig eller Bubba face to face i en debatt där vi ställer dom mot väggen. Vi har mer skit på tarottv än vad dom skiter på dass.
Även fast jag inte kände mig hotad ett smack av blatten som hotade så var hans uttalande självklart ämnat att framkalla fruktan. Att han skulle spåra upp oss och att vi skulle ”få problem” kan ju inte tolkas på annat sätt eller hur? Speciellt med tanke på sammanhanget.
Nu visar det sig emellertid att personerna bakom tarottv är större hycklare än vad vi någonsin kunde drömma om. En Så jävla snygg är hon intetarottv-medarbetare hade i smyg och ont uppsåt wallraffat lunarcop, eurocops community på lunarcop.se. Där har sedan denna agent suttit tyst som en mus i flera månader och gjort printscreens på ett klotterplank där vi kommenterat tarottv och laddat ner sändningar med ”komprometterande” material som sedan skickades bums till snuten. Det handlar om inlägg som användare gjort i affekt då dom tittat på tarottv. Vissa har nämligen moral och blir upprörda över när charlataner sitter och leker med sjuka människors liv för en tia. Det handlar även om ett skämtuttalande som jag gjorde i samband med en humorsändning där jag i en kontext av pling och plong och stoj och stim ironiserade över näthat och näthot. Jag uttalade inte ”hotet” till personen i fråga och det var inte ämnat att framkalla fruktan då man ser till kontexten, till skillnad från tarottv:s medarbetare som försökte hota oss och verkligen menade det.badoo Det är så att ett olaga hot måste vara ämnat att framkalla fruktan och det skall även vara meningen att personen ”hotet” riktar sig till ska ta del av det. Uttalandet i skämtprogrammet jag gjorde var avsett för lunarcop, en mycket begränsad skara fans på ca 20 st  som skickat bidrag till oss för dom gillar det vi gör och för dom vill vi ska finnas kvar. Det fanns ingen anledning att jag skulle tro att denna falska lurendrejare skulle skaffa lc och sitta och lyssna på varje sändning efter saker att sätta dit oss för. Så tarottv är inte bara falska svin som lurar pengar av personer som har det svårt i livet, nej nej. Tarottv är även hycklande chimpans-svin som ena sekunden hotar och menar det och andra polisanmäler mig för uppenbara skämt! Även saker ANDRA hade skrivit på klotterplanket anmäldes jag för! Hur ironiskt är det när ett pack gibbonapor som påstår de kan spå anmäler hot som t om någon som iiiinte har den förmågan avfärdar som skämt på en sekund? Att ingen på tarottv kan spå är bevisat sen tidigare men nu fattar väl t om du att dom varken kan tänka logiskt eller spå ett piss?
Nu är det ju så att förundersökningen blev nedlagd nästan direkt för åklagaren förstod att jag inte hotade ett smack och att personen som gjorde anmälan hade onda oseriösa avsikter.

Så här kommer Johanna och Christophers unge se ut

Så här kommer Johanna och Christophers unge se ut om dom skaffar barn. Ett missfoster.

Så om nu någon från tarottv läser detta mot all förmodan, jag har news för er, bucko. Jag kommer aldrig att sluta lägga luppen på as som er. Jag kommer aldrig låta er vara ifred och fortsätta med eran verksamhet utan ska på alla lagliga sätt jag bara kan knipa åt er även i fortsättningen. Jag kommer be alla mina små undersåtar att fortsätta ”trakassera” er och vi kommer klippa eran ”toung” och anmäla er verksamhet till alla instanser vi kan. OBS! Inte inkonsekvent från min sida. Jag anmäler gärna ett företag som beter sig lagvidrigt för att ge tarottv ett helvete – tarottv där emot anmälde mig personligen för att försöka sätta munkavle på mig och förstöra mitt liv. Det är skillnad vettu. Jag kunde gått till polisen direkt med deras telefonhot om jag hade lust med det men det hade inte påverkat deras helvetes lögnarverksamhet så mycket, eller hur?
En kvinna från tarottv, som även anmälde mig för olaga hot för någon annan på LC enligt henne hade skrivit att han ville döda henne, ringde för några månader sen till en lunarcoppare och kallade det vi gör sandlådenivå. Hon vädjade till oss att vi inte skulle fortsätta granska tarottv för att det finns så många ANDRA som lurar människor. Bra där, tjejen. Att sitta och leka med en spade i sanden och säga ”jag vet hur det bli i flamtideeen” – DET är sandlådenivå.

Vi gjorde så ni inte kunde fortsätta med webb-tv:n och det var bara början! Alla som läser detta ska engagera sig för att stoppa Mix Gold som försökte sätta mig i fängelse för ett skämt, som lurar sjuka personer på pengar och som ljuger i sin marknadsföring sårom’ blir blåa i ansiktet. Deras nya site ser även ut som ett rövhål.

Uppdatering: Det var ägaren till MixGold som anmälde oss, ägaren vars bror hotade oss sprang till snuten för att försöka sätta ditt oss för uppenbara skämt, hets mot folkgrupp, mm. Hycklare. Oseriös verksamhet som förlorade F-skatten för dom bollade med böckerna.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

12 svar på Tarottv bluffar vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *