BANAN!

Tjena! När jag läste DN i morse så blev jag lite kränkt. Jag har DN i princip gratis ett tag så ingen fara. I en artikel upptäckte jag ett rasistiskt hets mot folkgrupp-foto föreställande en nigger som håller en banan i handen. Hade DN varit D(N)an Park skulle han sitta i shittern igen nu, det kan du räkna med!
BANAN2
Vad är det som gör det okej när fina PK-DN publicerar hets mot folkgrupp-bilder? Dan Park blev ju dömd till fängelse när han gjorde  skojbilder med liknande tema och visade upp för en handfull personer under en demonstration och på elskåp. Är det för han inte heter Dan Bonnier?

Är det en Dan Park?! Puh, tur, det var bara DN som visar upp en väggmålning som en annan Parkare gjort i ett annat land, då är det OK.

Är det en Dan Park?! Puh, tur, det var bara DN:s väggmålning som en annan Parkare gjort i ett annat land, då är det OK.

Det är alltså ok att ”kränka” om man är ett stort jude-massmediaföretag som är på massinvandringens sida, det vet vi. Är man en privatperson som Dan Park, och blivit stämplad som rasist av makthavarna, ska man dock hålla käften. Samma bild på ett elskåp är olagligt men när DN ska rapportera i en ”seriös” kontext, då går det så bra så att visa Dan Park-bilder. Dubbelmoral. Hoppas nu inte jag blir åtalad för jag här citerar DN:s artikel och visar negern med bananen. Så klart jag kan bli, jag har inte Bonnier i ryggen så när jag visar satir så kanske någon får för sig att mitt syfte är att vara en hemsk rasist som vill kränka.

Park blev misshandlad... sen fick han betala tiotusen kronor vardera till förövarna för han kränkte dom med sin satir.

Park blev misshandlad sen fick han betala tiotusen kronor vardera till förövarna för han kränkte rom’ med sin satir.

Och ni vet ju att det viktiga är inte bilden i sig, nejnej, det är vad personen som publicerar bilden kan tänkas ha för åsikter i sitt hjärta, i sin hjärna. Det sitter i hjärtat alltså! DN är goda har makten bestämt, så det DN publicerar kan aldrig klassas som kränkande – då är det OK. Nej, jag anser att ALLA ska ha rätt att uttrycka sig så mycket det bara går, homes. Rätten att få säga sin åsikt är fan så mycket viktigare än den rätt vissa tror sig ha att aldrig nånsin känna sig kränkta. Eller tror sig ha, dom har rätt att aldrig känna sig kränkta av personer som Dan Park och andra rasistsvin och as som honom nöh. Han åker i fängelse – DN får en guldspade rakt i arslet av JK. Jag vill stoppa upp negerns banan i JK:s… men det gillar hon väl? Det gillar du väl?

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på BANAN!

 1. Martin skriver:

  Dan Park hade provocerat allt vad han kunde mot vilken regim som helst? Han är nog mest ”bråkig” eller yttrandefrihetsfanatiker. Så att tro att Dan Park har någon ideologi är nog helt fel.

  • Sadde skriver:

   Vad Dan har för ideologi har i vart fall inte jag spekulerat i – det gör dom som dömer honom. Tycker man inte om hans bilder kan man väl sprida sina egna (i DN kanske hu hum), skriva ett blogginlägg eller vad som helst. Jag är inte så mycket för att sätta munkavle på personer som skojar lite om detta sjuka hycklar-samhälle vi lever i.

 2. lucifer skriver:

  spot on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *