Varning för bluff-företaget tarottv (Mix Gold AB)

Kolla på dokumentären om tarottv här http://eurocop.nu/tarottv/

cp2

Kvinna som jobbar på tarottv som brukar snurra med sina ögon och låtsas att hon gör så pga kontakt med en ande…

aggskaningen

Knarkare eller personal på tarottv?

Jag har tidigare skrivit om det ohederliga bluffande företaget Mix Gold som bland annat bedriver bluffverksamheten tarottv.se. Jag har tillsammans med mitt crew på lunarcop.se kört en framgångsrik hatkampanj mot tarottv i några veckor där vi ringt in och knäckt personalen på tarottv och även gjort så tarottv ändrat sina sändningstider samt sluss! Vi knäckte deras sluss så en ny fick inhandlas och deras bluffverksamhet var tvungen att ändra sitt telefonnummer för att kunna blockera nummer vi ringde från! Hahaha! Otrevligt att ändra nummer tyckte jag och bestämde mig därför för att äga upp Christopher, annonsansvarig på mix gold (han sitter även och ljuger om att han kan spå i sändningarna ibland men nu mer mycket sällan eftersom vi ägt brallorna av honom så mycket!).

idioterne

Cristopher t v sitter med en gäst i tarottv:s söndagsunderhållning. Kan vara bra att understryka att det är en MAN som sitter till vänster… eller höger?

Jag slängde ihop ett mail där jag skrev att jag ville annonsera via tarottv och fick detta jobbiga orealistiska svar från Christoffer:

Vi kan tyvärr inte erbjuda en banner till er, men däremot kan vi erbjuda en reklamfilm som sitter och rullar dygnet runt på 20 sekunder. Filmen kommer synas cirka 160 gånger per dag, sändningstiderna är mellan 0900-1800 och nattreklam mellan 1800-0900. På söndagar kommer det vara en fast tablå mellan 1900-2100 och då kommer det vara en timmes paus mellan 1800-1900 och vanliga sändningstider mellan 0900-1800 och nattreklam mellan 2100-0900. Sedan kommer vi öka successivt med olika programerbjudanden med fast tablå för varje dag i veckan. Vi har idag cirka 1000 besökare varje dag och 30 000 per månad.

Reklamfilmen kommer visas då mellan: 0945-1000, 1045-1100, 1145-1200, 1245-1300, 1345-1400, 1445-1500, 1545-1600, 1800-0900 mellan måndagar och lördagar. På söndagar, 0945-1000, 1045-1100, 1145-1200, 1245-1300, 1345-1400, 1445-1500, 1545-1600, 1800-1900, 1955-2000 och 2100-0900.

Detta är då erbjudandet vi vill ge er är då en 20 sekunders reklamfilm, vi gör då reklamfilmen åt er!

Priserna för det aktuella erbjudandet för er är.

1 månad – 450 000 kr ex moms

3 månaders erbjudande – 775 000 kr ex moms

6 månaders erbjudande – 2 250 000 kr ex moms

12 månaders erbjudande – 5 000 000 kr ex moms

Dessa erbjudanden är unika, istället för 1 275 000 kr är det då 500 000 kr billigare, just för er med 3 månaders erbjudande!

6 månaders erbjudandet blir då 450 000 kr billigare, istället för 2 700 000 kr är det då 2 250 000 kr!

Och 12 månaders erbjudandet blir då 400 000 kr billigare, istället för 5 400 000 kr är det då 5 000 000 kr!

Detta är ett unikt erbjudande, just för ER! Då vi delar samma forum om att ge inspiration, kärlek och ljus till vår omgivning är detta ett win-win läge!

Vänliga Hälsningar

Christopher – Annonsansvarig

MixGold AB

Hahaha fem mille för att annonsera ett år på deras lilla tarotsite! Bahaha!
Jag skrev:

Jag har diskuterat med ekonomiansvarige och vi har kommit fram till att vi testar en månad med en 20 sekunders reklam-puff för 450 000 kr exkl moms.

Jag ska faktiskt ta färjan kl 14.00 till Danmark nu på torsdag. [—]
Så torsdag kl 12.30 Helsingborg om det går bra för dig?

Yes. Jag fick svar nån dag senare av Christoffret:

Tack för ditt svar, vi kan träffas vid hotell Marina Plaza klockan 12:30 nu på torsdag den 7/11. Det ligger i anslutning till tåg- och färjeterminalen i Helsingborg. För vi ska kunna göra en reklamfilm på 20 sekunder behöver vi högupplösta foton, loggor och tänk igenom vad som ska framföras i reklamfilmen, vad är det för budskap ni vill ge ut till kunden? Vi behöver med andra ord både bild, logga och eventuell text som ska ligga i filmen, exempel webbadress, telefonnr mm. Sen behöver vi veta om speakern, ska det vara en mans- eller kvinnoröst? Sedan vilket språk ska speakern prata på?

Det skulle vara bra om du kunde ha svar på detta när du kommer så kan vi fortsätta diskussionen när vi träffas. När första utkastet är klar på reklamfilmen kommer ni få en kopia som ni kommer få kolla för att se om det finns någonting ni skulle vilja ändra eller tillägga på filmen. m

Har ni några frågor så hör gärna av dig, annars så ses vi nu på torsdag.

Aaah, jag försäkrade att jag skulle ta med nödvändigt material till mötet och fick samma dag som mötet skulle bli av ett litet fint mail av Offret:

Christopher här igen, jag kommer bli lite försenad till Marina Plaza, jag kommer dit runt 1240-1250, ursäkta för det.
Vad är ditt telefonnummer så jag kan nå dig så vi kan känna igen varandra?

Så här såg Cristopher ut innan mötet med mig

Så här såg Cristoffer ut innan mötet med mig…

tarottvaegning

Efter mötet som ej blev av: Han hade fixat till sig och rakat bort musch.

naken

En kvinna som jobbar på tarottv brukar klä av sig naken under direktsändning!

Mmm nej han stod där som ett fån och väntade och hade på sig den finaste kostymen och backslickat hår och hade rakat bort sin mustasch… jag kom inte dit för jag hade inte lust att träffa na’ och sen hörde jag inte mer från na’.
Och tyck nu inte synd om detta praktarsle. Han lurar personer som är desperata, som söker hjälp och mår fruktansvärt dåligt. Han sitter och ljuger för en tia för människor som är självmordsbenägna som en jävla idiot så han och hans kollegor förtjänar MER skit än att bara gå på ett möte och bli totalägda via telefon! Ska lägga upp en massa klipp snart där tarottv:s personal blir knäckta av oss på lunarcop!

Kampen går vidare på lunarcop.se! Lyssna nu på när Christo önskar er en riktig…. nånting.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

34 svar på Varning för bluff-företaget tarottv (Mix Gold AB)

 1. andy skriver:

  Fantastiskt! Cred till dig & hat till cristo.

 2. lucifer skriver:

  HAhahaahahaa en riktig Christoph Andersson

 3. kalzipp skriver:

  de priserna låter ju helt rimmliga… eller?
  baaara 5 mille, på en sketen fittsida

 4. Eric skriver:

  Christoffer är så jävla cool utan sin musch.

 5. Bravida skriver:

  En del är äkta på Tarottv. Dock inte Rosanna, Marina, Christoffer,hörde ni gick in och störde samtalen. Gör det med alla då och inte bara några stackare. Christoffer vet jag ni gjorde det mot. Underligt svar jämt. Du träffar en man eller kvinna! Han bluffar för att få fram mer info. Eller Johanna som alltid frågar om man har jobb idag?om man har familj?Sen kan spådommarna börja. Samt Rosanna som hela tiden är tyst först säger hon något, sen är det knäpptyst,så får man själv driva på med frågor. Jag har fått olika svar hela tiden ang arbete. Jobb jag aldrig skulle jobba med eller har utbildning till. En kvinna ringde in och frågade varför hon säger olika hela tiden. Rosanna kan inte spå om personen går och köper en trisslott 5 min senare. Så går hennes spådommar till. Jo man kan se om en person köper en trisslott senare, man spår i framtid. Christoffer är chef inom annonseringen. Men siar på sin linje också. Han kan gå in i trans under sändning vilket han gjort, men mestandels väntar han på att rasten kommer. Han säger typ nu är det 14min kvar till uppehåll,sen fortsätter han räkna minuterna i studion.Undrar vad han har pendeln till? Senare siade han i kort mer seriöst. Människor som ringer in vill ofta ha tarotläggning.

  • Sadde skriver:

   Tills motsatsen bevisas så är INGEN äkta på tarottv. Det är tarottv som påstår sig inneha en superkraft, det är ett otroligt påstående som kräver otroliga bevis. Det finns NOLL bevis att tarottv kan sin sak och hööögar av bevisning att det dom gör är bullshit. Dokumentär kommer februari

 6. Bravida skriver:

  Kan också kommentera att ni som ringer in på era mobiler kontantkort glöm det. Kasta inte bort era pengar. Ring på vanlig telefon. Ni förlorar pengarna då det varje gång svaras, du kom tyvärr inte fram den här gången! Svaras så direkt. Sen så har sajten numera virus som man kan få på sin data också. Väldigt oseriöst.

 7. Caramia skriver:

  Anser att tarottv har blivit drogrelaterat då dom flesta har brokigt förflutet. Ser ut som missbrukare som jobbar för att få ersättning. Dom som sitter där pratar på för dom får bara några kronor per minut. Därför måste dom hålla radda. Lyssnade på en kvinna som sa att en kvinna skulle träffa en partner,en kvinna. Kvinnan i luren blev chockad då hon var lyckligt gift med en man. Rosanna hette mediummet. Rosanna verkar ha mycket fel i sina tolkningar. Tracca inte ner på Johanna snälla. Johanna är en kunnig tjej, lite lätta kläder har hon. Kraftiga personer svettas mycket därför lätta kläder. Har sett Susanne som sitter och hoppar hela tiden på stolen. Hon kan inte sitta still. Undrar vad som hänt? Sen ser det ut som hon har ett utslag på läppen som hon försökt måla över med läppglans.

 8. Patricia skriver:

  Jag tycker ni skall låta tarot tv göra sitt arbete och håll inte på med persongrepp och en massa skandaler i onödan Tack ! Det luktar hart i er text och det är hart mot folkgrupp lägg ner…

  • Sadde skriver:

   ”Hart mot folkgrupp”? Du skriver lika bra som tarottv spår. Nej, jag kommer inte låta tarottv utföra sitt ”arbete”, dvs ljuga för personer och ta deras pengar. Dessa avskum till kräk kommer jag fortsätta att dra ut i skiten eftersom DOM FÖRTJÄNAR DET!

 9. Nino skriver:

  Ha ha ha det här var det Bästa jag sett på länge.
  Många av dom är bara bluff, känner till en hel del av dom.
  Till dig som gjort allt detta, synd att jag inte kan skriva direkt till dig då jag kan ge mer info om detta företag.

  • Sadde skriver:

   Du det är bara att kontakta mig direkt på eurocop.nu, kontaktsidan. Vi har hur mycket skit som helst på detta företag i dokumentären som kommer ut februari. Stay tuned!

 10. Sanna skriver:

  Läste om tarottv är en bluff, marknadsföring. Dom som sitter där får inte betalt. Mång väljer att sluta. Tiden är neddragen till 8 min nu och så många som möjligt skall ringa dit. Det finns en del bra medium men måste hela tiden prata och lova saker som inte stämmer pga tiden är knapp. Ingen hinner få fram rätta spådommar på den knappa tiden. Lita inte på dessa spådamer. Kasta inte bort pengarna. Sen blev en del mobbade för dom kom från olika länder, mobbade av andra på tarottv. En Thailänska som hette Poo slutade pga mobbing.

 11. Weronica skriver:

  Hej Sadde! Ja ha väldiga problem med mix gold… Lite för privat att skriva här men de gäller diverse polisanmälningar mm iaf och ja vill gärna hänga dom… Kan inte nå dej på euro adressen du skrev om ovan.. Om du är intresserad av att hjälpa mej så skriv här… I så fall fixar ja en mejladress som du kan nå mej på… Skriv här oavsett om du är intresserad el ej så ja vet! Håller koll på denna sida tills vidare! // Weronica

 12. Lia skriver:

  Har fått olika svar hela tiden från Tarottv. Nu tror dom att dom är skyddade från spam, Poo har flyttat till syskonlinjen. Finns flera tarottv dit man ringer till studion. Detta är inte ända tarottvn. Kul med videoklippen skrattar på mig. Ligger inne på ifokus också om häxor. Så alla kan se klippet. Många var emot tarottv då någon startat en tråd om dom just. Anser att det kostar enormt mycket att ringa till dessa klåpare. Det är bedrägeri!! Många ser sin framtid klarare för en stund men sen när det inte slår in så sjunker livsglädjen. Alla skall få pengar enl spåkvinnorna det stämmer ju inte.

 13. Hanna.Walters skriver:

  Tycker Tarottv har betett sig otrevligt mot mig då jag ringt in några gånger och ställt fortssatta frågor. Fått otrevliga svar från Anna, Danah, Susanne, dom svarar olika hel a tiden och påstår jag har psykiska problem. Några som har det sitter i studion, och Anita har lyckopiller. Susanne har herpes och klåda. Danah har åldersnojja, säger till alla när ni blir äldre orkar ni inget. Samt Anna reta sig på spådommarna hon tycker inte om vad hon ser. Vill inte svara seriöst på frågor. Har inget seriöst att komma med.

 14. Smulan skriver:

  Hej!
  Bra, att kolla upp vilka företag som är seriösa eller inte. Men varför inte diskutera för och nackdelar istället för att bara smutskasta. Förstår er frustration, för att lura människor är absolut ALDRIG acceptabelt. Ett äkta medium spår aldrig om död eller sjukdomar. Det finns en kvacksalverilag de måste följa!! Men varför smutskasta en hel kår? Det måste ju finnas någon på företaget som verkligen är ett äkta medium och som vill göra ett bra jobb? Eller? Skulle gärna vilja veta vad som har hänt, och vad som ligger bakom detta hat. Måste ju finnas någon bra förklaring? Eller inte?

  Jättebra att ta tag i blufföretag, men försök att föregå med gott exempel och uppför er och prata som vuxna förståndiga människor. Det vinner ni/du mycket på.
  Önskar er det bästa och att du/ni vågar lita på ett medium igen… Det finns ju faktiskt väldigt många därute som är både duktiga och trevliga men framför all ärliga.
  Mvh/ Smulan

  • Sadde skriver:

   Äkta medium spår inte kring sjukdomar skriver du. Bra, för det är precis vad tarottv:s medium gör. Det framkom inte så tydligt som jag ville i dokumentären men vi har kollat igenom sååå mycket material och hört ett flertal gånger dessa bluffare säga ”du blir frisk”, osv. Bra att du håller med oss om att ingen på tarottv är seriös.
   Men sen tror du att det finns många som är duktiga helt plötsligt. Ja, om så vore fallet skulle LOTTO och keno, mm, avskaffas på direkten då dessa svin skulle sitta på varenda krona. Och kom inte med att ”det går inte att spå om det” för dessa personer har inga som helst problem att knipa åt stålar från gamla tanter och halta och lytta. Deras moraliska gräns skulle i vart fall inte sätta P för en sådan spådom. Är det inte liite märkligt att skojarna bara kan ”spå” kring generella händelser och enbart gör sk barnumuttalanden? För att detaljerade uppgifter är lite svår att fabulera om kanske?

   Men nåväl, någon som jobbar där KAN ju vara äkta skriver du. Ja, ge mig bevis för det. Jag tänker på exemplet med killen på lagret som kollar igenom 99 kartonger ruttna ägg av 100 och när han kommer till den sista kartongen utbrister han ”ja, men den HÄR kartongen, DÄR ligger det nog bara färska ägg”. Du skriver att det är bra att vi tar hand om bluff-företag. Jepp, PUNKT. Vi smutskastar inte, allt vi la fram om deras lögner i dokun är sant och kontrollerat med en komisk underton (humor är subjektivt). Invandraren som satt i deras support och hotade är också for real. Vad ligger bakom hatet? Ja, hat och hat, vi gillar inte personer som sysslar med falsk marknadsföring helt enkelt. Du tycker det är helt okej att bete sig som dom gör så därför tycker du vi är hatiska när vi reagerar på att dom lurar andra människor? Ditt problem. Sen kan jag tillägga att tonen i dokumentären är medvetet rå och rolig i mitt tycke, inte en torr SVT-doku. Inte mitt ansvar att uppfostra andra personers misstag (ungar) med god ton och ”prata som vuxna”. Vi gör en sann dokumentär och jag använder vilka ord jag vill i den. Språkbruket i dokun, eller här i bloggen, gör inte det vi har funnit om tarottv mindre sant så ditt ad hominem-argument faller platt.

   Sanningen kom fram så tarottv med svansen mellan benen slutade sända live, det är fakta. Hoppas nu svinen lägger ner verksamheten helt och hållet och att deras ”kunder” som behöver hjälp söker sig till kunniga personer inom vården och inte obildade charlataner på en oseriös webbsida.

   Du får gärna tro på vad du vill, tro på jultomten, men faktum är att vi med bevisad fakta har hängt ut dessa kräk för vad dom är: charlataner.

  • Exmortis skriver:

   Tönt

  • Danfun skriver:

   Företag som bedriver spålinjer är alltid oseriösa och ingen har någonsin kunnat och kommer aldrig någonsin kunna spå in i framtiden.

 15. Etno skriver:

  Bra skrivet Sadu! Går inte att försvara dessa as.

 16. Okänd skriver:

  Hej!
  Jag läser om tarottv och ni räknar upp namn som jag känner igen då jag själv jobbat på just tarottv men detta var långt innan dessa namngivna medium dök upp.
  Jag var med och startade tarottv och det är väl något jag kan ångra idag men som blev en nyttig erfarenhet för mig på gott och ont.
  Har ni inte sett tarottv från början?
  Jag har nu i efterhand hört en hel del negativt om just tarottv från några som jobbat där med mig och vi kan förstå att det varnas men vi vill ändå säga att det finns seriösa medium i Sverige.

 17. Mats skriver:

  Vilka tragiska patetiska idioter ni är.. Lägga massa energi på att smutskasta människor, dessutom inom ett ämne ni inte begriper ett skit om. Och ni tror på fullt allvar att ni gör något gott.
  Alla människor har fri vilja, därmed bestämmer de själva om de vill ringa till tarottv eller inte, det bestämmer inte ni.

  Ni har mycket kvar att lära! Lycka till med det! 🙂

  • Sadde skriver:

   Jag har aldrig påstått att JAG BESTÄMMER eller vill bestämma över att någon ska ringa in till tarottv eller inte, jag skrev att tarottv ljuger för personer som ringer in. Du kom inte med någon typ av evidens om att tarottv kan spå, det bästa motargumentet du kunde komma med var ”fri vilja”. Det tyder på att du inte ens tror på tarottv själv. Om nu tarottv gjorde gott så hade det inte spelat roll om inringarna hade fri vilja eller ej. Fri vilja som fenomen är omdebatterat. Jag tycker inte om deras verksamhet och jag kommer fortsätta att motarbeta den och lägga ner ”massa energi” för att ge lögnarna på tarottv ett levande helvete. Så lägg inte en ”massa energi” på att skriva här, grabben, skriv till dina kompisar på tarottv i stället.

 18. Mats skriver:

  Ahahaha, ni vågar inte ens släppa genom kommentarerna, utan vill filtrera ut vad man får tycka om er patetiska sida.. :D.. Svagt…

 19. CJ skriver:

  Kollade just på allabolag.se om dom, trevligt att se att dom går back 😉

 20. Anonym skriver:

  Är astrobyrån seriösa?
  Och spådam.se?
  Har ringt en del där på de linjerna och där har jag fått ungefär samma svar av olika..

  • Sadde skriver:

   Ingen har någonsin, under strikt kontrollerade testförhållanden, påvisat att det går att spå, i vart fall inte i någon betydelsefull mening. Allt mixgold o liknande kan erbjuda är generella luddiga uttalanden som även en femåring kan komma med som ”du kommer att få pengar inom flera flera månader” (kan syfta på vad som helst, en utbetalning från försäkringskassan kanske?) eller ”du kommer hitta en ny” (en typ av självuppfyllande profetia). Ta er i kragen i stället och ring en utbildad samtalsterapeut i stället om det är det ni behöver. Sluta stoppa in pengar i dessa tarot-grisar (Johanna).

 21. anna skriver:

  tråkigt att det stänges ner..jag tyckte det va intressant att lyssna på..har ringt in 2 gånger.båda gångerna har de dom har sagt även hänt.tänkte ja skulle kolla nu,men då fanns det inte längre..tänkte ja skulle ställa en fråga men det går ju inte..
  har ni tips på nån annan sida där det sänds live så skriv gärna det här.
  taaack

  • Sadde skriver:

   Du kan fråga mig saker i stället så kan jag komma med lika vaga ”förutsägelser” i klass med att ”jag känner att du kommer få pengar någon gång” eller ”jag känner att du är en glad Person men även att du är ledsen ibland” osv. Kunde dom i stället komma med nästa veckas lottonummer hade det varit liite mer behjälpligt men som vanligt klarar dom bara av barnumuttalanden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *