Det kommer inte hända ett smack, lillen!

Danfun är nerbantad och död som en gammal sill men Sadulistens blogg tuffar på som ett ånglok med energi och kreativitet som aldrig förr. Aftonbladet eller expressen? Minns ni den klassiska sketchen med Gösta Ekman? Aftonbladet eller expressen? Varför inte en medelhård bajskerv rakt upp i ansiktet? Så här stod det i dagens expressen (nätbilaga, jag skulle aldrig köpa skiten och jag drar mig för att besöka nätsidan med för jag vet att dom tjänar på att ha trafik på sin site):

IDIOTEXPRESSEN
Uj uj uj… ujujuj… ser ni vilket KAOS… vad mycket snö. ”Köldrekord” är en klassiker att köra med – det blir rekord hela tiden… i idioti. Det är alltid nån obskyr mätpunkt  som klimathetsarna på SMHI med ljus och lykta nosat upp – 0,1 grader högre än tidigare… wow då betyder det ju att vi dör snart och det är sjukt och kaos. Ser ni kaoset? Några fotspår i det 0,00000001 cm snötäcket på trottoaren.
Det är klart vi inte kan lita på att expressen eller aftonhoran ger oss en rättvis bild av hur klimatet ser ut men tyvärr finns det många inte så nogräknade ”människor” som gillar att hoppa på hjärntvättar-tåget.blandat1
Allt är kaos, allt är sjukt och allt går mot undergången. Tidningsklippen däruppe är från Aftonhoran 2007 by the way… när ska nått extremt hända? Klimatpatrullsungarna måste känna sig jävligt bortgjorda i dag, eller hur? Dom var med i den där klimat-religionen som när religregnkaos_07-06-22iösa sekter använder sig av barn i sin marknadsförning ungefär. Så det blir hets och kaos och en massa buzzwords från idioter som vill tjäna en hacka på att skrämma upp mor Agda och andra dåligt pålästa pussys som lever i Järna och äter rötter till middag, so what? Jaregnkaos2_07-06-27, visst, vill dom leva i lala-land så vassågo. Men jag tänker fortsätta att hata och se ner på horor, ja aftonhoror, som ljuger och är ohederliga i sin bevakning. Mycket mycket har blivit mycket mycket bättre här i världen på ALLA plan genom åren. Så sätt dig ner och döda en person som jobbar på aftonbladet eller expressen och ha en bra dag för jorden kommer inte gå under på ett braaaaaaaaa tag. Thank u, sir!

Det här är sånt som aftonhoran klarar av att skriva om – det här säger en hel del om deras trovärdighetsnivå:

kungens_hund_21Juli2007
Jambo slipper skämmas nu för han är död och slipper kungafamiljen men tyvärr lever aftonhoran vidare.

fittgudrunyEller när expressen hittade på, bara rakt av ljög om att Gudrun Schyman hade spelat in en porrfilm. Ja, det är heeelt sinnessjukt och påhittat… vem faaan skulle vilja knulla med den gamla kråkan?
Men det är den här nivån som dessa blaskor har och det får vi inte glömma bort. Det finns så många exempel på deras lögner genom åren, dessa tidningar har ljugit för svenska folket under mååååååååånga år och fört kampanjer mot demokratiska partier som t ex SD. Jag har i detta inlägg bara skrapat på ytan och presenterat lögn på lögn på lögn… nu kan du välja mellan en bajskerv och aftonbladet/expressen.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Det kommer inte hända ett smack, lillen!

  1. Grodan skriver:

    Haha du är alltid kreativ och rolig i dina texter sadu!
    ”det blir rekord hela tiden… i idioti.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *