Jag blir arg – barnet ska dö

Jag är argare än en homosexuell bensinmacksägare! Inte nog med att jag har mens och ont i huvudet hela tiden, en kukskalle som jag ringde och busade med förut i det eminenta radioprogrammet eurocop har skrivit skit om mig på sin fittbooksida… han är skitful by the way och har säkert en skitliten kuk. Du om du läser det här, din lilla prinskorv räcker inte för mig så du kan sluta drömma… idiot.

Ser ni vad white trash-äcklet skrev om mig på facebook när jag ba liksom typ skojade lite med honom i en busringning. Hoppas barnet dör i plötslig whitetrashdöd, alltså att han får en macdonaldsleksak i halsen medan föräldrarna är upptagna med att kyssas på nån jävla bild som dom sedan har som avatar på facebook. Fan va arg jag blir. Jag vet, det är inte jag som ska ta åt mig det är lyssnarna som skickar tipsen och allt jag skulle säga så det är dom som är barnsliga och saknar liv, inte jag! Fy fan, jag blir så jävla förbannad så jag önskar livet ur ett barn, men så är jag ju en kvinna också så…

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag blir arg – barnet ska dö

  1. lucifer skriver:

    Äh, de är bara omogna. Du ska inte låta såna idioter trycka ner dig!!
    GIRLPOWER!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *