Jävla skitval

Inga rasister på våra gator, i riksdagen, i trafiken eller nånstans!! Ni vet att jag röstade på F!. Ni vet feministiskts initiativ? Ja, mm, helt ok val eller hur? Ett parti som har rätt att existera och som inte hetsar mot folkgrupp eller nånting. Jaja, kanske mot män men det är inte en folkgrupp, ej heller svenskar. Nu är det så att främlingsfientliga-rasist-nazist-högerextrema partiet SD fick skiitmånga röster i årets val och var verkligen valets ”vinnare”. Mmm, så jag gick på en demonstration då som en tjej på facean hade bjudit in till. Det var härligt det. Vi skrek ut vår ilska och hat mot dessa hemska SD:are, kallade dom för rasister och hade värsta härliga samhörigheten. Det bästa var att ingen rasist kom och störde oss när vi gjorde det, för rasister är så jävla fega hahaha och vågar inte kasta ägg och saker på oss som vi gör när SD talar. Hahaha jaja ni SD tror ni vann va när ni fick över 300.000 röster? haha dröm vidare, jag har en facebookgrupp som heter typ ”ut med SD” och den har redan 50 medlemmar!!! hahaha efter bara femton minuter! Snacka om att jag ägde SD. Du det handlar inte om vilka svenska folket röstar på, det handlar om hur många medlemmar man har i sin facegrupp!! På facebook träffas vi underbara goda människor och protesterar emot SD:s hat och intolerans!!! KROSSA SD OCH DÖDA DESSA JÄVLA RASISTER ALLA SOM RÖSTA PÅ SD ÄR FAN DUMMA I HUVUDET SKÅNINGAR HAHAHA!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

10 svar på Jävla skitval

 1. Danfun Danfun skriver:

  Är du en sådan som skriver 10-20 statusuppdateringar på Facebook om dagen angående hur mycket du hatar SD, hur hemska, fula och lågutbildade dom är? Jävla vänsterfitta!

 2. Sara skriver:

  SD fick myyyycket mer än ditt parti iaf. Hahah äägd.

 3. Sara skriver:

  men SD fick fortfarande fler röster, soo fuck u

 4. Sadde skriver:

  haha du på tal om fejjan jag skulle inte ta på dig med en tååång ens haha du har inga argument och förlorar buhuhu börjar du lipa nu nassesvin? hihihi men håll käften nu jag bannar dig annars för du inte kan ta debatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *