Skitbra vibrationer

Jag älskar det här! Blev så jävla upphetsad av min nya iphone 4, den är så jävla bäst och snabb och bara tanken att jag om nått år ska köpa en ÄNNU SNABBARE och bättre iphone gjorde så jag blev fuktig och kände en pirrande känsla i magen. Det är helt otroligt, har aldrig känt så här förut. Jag blev uppbunden i två år för jag köpte phonen med abonnemang så jag får betala mer än om jag köpte den direkt, men det gör inget det är iphone! Om det så kommer en ny iphoneversion inom en månad kommer jag köpa den också, jag älskar denna phone helt enkelt och den är bäst, snyggast och har världens skönaste vibration!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skitbra vibrationer

  1. Kalzipp skriver:

    ja den har go vibrate den, finns nog nån skön app just för det.
    Ser att du har börjat sminka dig sadu, ska du på en ny fotosessiob och gör dig fin för fotografen?

  2. Sara skriver:

    grr jag älskar också iphone, nog för att ja inte blir våt av den men… Och väääldigt snygga ögonbryn har du, avis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *