Fotografen

Träffade fotografen på hotellet igen. Jag lät honom ta några extra foton på mig enligt överenskommelse och efteråt lovade han att gå in på sin site och ta bort alla foton på mig som jag inte hade godkänt. När jag kom hem upptäckte jag att alla foton ligger kvar fortfarande även nakenbilderna. Han kanske fick förhinder, ska ringa honom igen senare, han svara inte på mobilen idag. Ingen fara, jag lånade ut en tusing till honom som han skulle ha till bensin så ingen risk att han bara går upp i rök, vi ska ses igen och han ska betala tillbaka.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fotografen

 1. Sara skriver:

  fan så smart du har blivit nu när du blitt tjej

 2. Audi skriver:

  Ja de e bra att du har läget under kontroll! Lika mkt kontroll som tjejer brukar ha! Kämpa på tjejen!

 3. Danfun Danfun skriver:

  Fan… I den här takten blir du snart våldtagen och mördad. Den där fotografen alltså, jag slår vad om att det är en svartskalle!

 4. Kalzipp skriver:

  Hur gick det med fotografen johann… eeh saddu?
  fick du några pengar tillbaks? i MUST know!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *