Helt fucking otroligt!

Det jag trodde aldrig skulle hända har hänt. Ni vet fotografen som jag träffade som tog foton på mig och jag skulle få välja EXAKT vilka bilder han skulle använda på sin site? Nu har han lagt upp bilderna där jag visar upp en massa saker, bland annat är jag helt naken och visar allt! Jag har ringt han på hans mobil och han var snäll och lovade att ta bort bilderna om vi träffades och han fick göra några grejer med mig. Ska iväg och göra det nu, jag tror det kommer lösa sig. Måste vara ett missförstånd bara.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helt fucking otroligt!

  1. Sara skriver:

    GRATTIS!!!!! åk till han oh ha det trevligt

  2. Audi skriver:

    Lycka till me att fixa ”några saker”! De e säkert inget att oroa sig för, de kanske gör lite ont en stund men e snabbt överstökat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *