Snyggare än dig

Glömde berätta en ganska rolig grej. För några dagar sen kontaktade en kille mig på facebook, han var en sån där fotograf. Han ville att jag skulle komma till honom och ta några sexiga bilder för han tyckte jag var så snygg (vem tycker inte det?). Tyvärr höll han på och renovera sin ateljé men vi kunde träffas på ett hotellrum sa han. Hans proffskamera var på lagning men han hade en coolpixkamera i reserv, tur för bilderna blev asbra. Han tog även några bilder där jag var helt naken men jag fick själv välja ut det bästa och han lovade mig att inte använda bilderna utan lov på sin site. Eh, jag fick en hundring och han bjöd på en fralla och kaffe, men det är inte för pengarna jag göre!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *