Bajskerv med potatis

Jag såg av en slump på expressen att en gammal gubbe vid namn Per hade fotat och lagt upp maten som hans 92-åriga morsa blev serverad av hemtjänsten.

Screenshot_korv
Den där skiten ska hon äta samtidigt som invandrare som precis kommit hit klagar på sin mat som kostar flera gånger så mycket och säkert är smarrig som fan! Visst jag är inte så mycket för ”det finns andra som har det sämre så ni kan inte klaga” – alla har ju rätt att klaga – men what the FUCK är det där för bingo 92-skitmat?
Nej, lugna 92-åringar som inte ställer till med bråk kan man behandla värre än interner dömda för pedofili deh, ingen fara. Det är gaphalsarna och invandrarna som resurserna läggs på och dom blir bevisligen ändå aldrig nöjda.
Nej, den där matlådan kan ”flyktingarna” bli serverade. 92-åringen kan väl få god hemlagad mat som Per kanske kan fixa till henne? Du, shitface (Per), JAG kommer aldrig låta min morsa äta den där korven och den vita kalla okokta potatisen som du tänkte värma upp till din morsa. Jag skulle ej heller kort på maten och ge till expressen – jag skulle laga god mat till min mamma och sen när hemtjänstpersonalen kom över nästa dag…

Screenshot_korv2– Hej, var det du som gav min morsa den här maten (visar matlådan) förra gången du var här?
– Ja de va-
– *smack* Nu kommer inte du tillbaka hit igen och om du säger till någon att jag gav dig en örfil så kommer jag, eller en kompis till mig som heter Bobby, besöka din dotter Lisa Mohammed på dräggatan 12 (kollat upp innan i sann EC-maner) och snacka med henne lite. Ät…
– V-va? (med gråten i halsen)
– Ät upp maten!!! Ät all mat i den här byttan som liknar en potta. Du ville ju att min morsa skulle äta den så ät nu!

Sen tvingar jag hemtjänstkäringen äta upp maten som jag förstås innan värmt i mikron (jag är inte sååå hjärtlös inte). Hon kommer gråta och hon kommer hulka som Hulken, men det är det värt.
Sen efter hon ätit upp allt och spytt samt torkat sina tårar så kommer jag ta mina labbar och lägga runt hennes hals på ett hotfullt EC-sätt och säga
– Nu gör du aldrig så här mot någon igen. Jag skiter i om det inte är du som ”har det yttersta  ansvaret”, du kan välja att inte medverka i den här cirkusen och i stället för att servera skitmat – slå larm. Ge maten till din egna morsa i stället, din blattedjävel. (hon var säkert blatte för hur ofta hör man inte att ”äldrevården och sjukvården skulle kollapsa om det inte fanns en massa invandrare i Sverige”?).

Pengarna ska gå till gaaaamla handikappade pensionerade pensionärer så dom kan få bättre mat än både interner och ”flyktingar”. Pengarna ska INTE gå till otacksamma invandrare som klagar och bråkar över minsta lilla hur bra dom än får det. Ge en sån där matlåda till en neger i ett flyktingboende på skej  så ska vi se vad som händer. Hela jävla byggnaden kommer börja skaka av deras djungelvrål och sen kommer det börja brinna lite i deras hobbyrum som säkert kostat en miljon att inreda. Skärp er för fan!

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bajskerv med potatis

 1. Baronen skriver:

  Invandrarna klagar inte bara på maten, finns också en del klipp på när de klagar på sina boenden, för att det bara finns 3 TV-apparater och en tvättmaskin. Jag menar, åk hem till Syrien då, om det var så jävla mycket bättre där! Inte är det ofta de faktiskt flyr från kriget heller, allt för många är lycksökande, afghanska män. De vill bara ha det bättre ställt än hemma, därför gnäller de när deras boenden inte ligger centralt nog osv. Riktiga flyktingar ska hålla käften och nöja sig med att de får stanna i ett säkert land överhuvudtaget. Att sova på gatan är bättre än krig. Men pengarna bör omprioriteras, de gamla människorna som faktiskt har jobbat hela sina liv för att bygga upp det här landet är undernärda på sina ”fucking äldreboenden”. Hjälp flyktingarna på plats!!

 2. Nätprofilen Andjay skriver:

  Detta är fakta.
  Detta är sanning.

 3. Sötleif skriver:

  Sadulisten: Väx upp och sluta telefontrackassera människor eller ta konsekvenserna.

 4. nisch skriver:

  hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *