Euro…

Många vill åka snålskjuts på Eurocops™©® starka varumärke. Här har ni två exempel på det. Hittar du en euro-produkt så skriv en kommentar nedan så jag kan åtala företaget i fråga som stulit VÅR idé.

eurowashEurowash

Jag köpte den här produkten enbart för det var så roligt namn. Euro wash radio. Den fungerade väl som den skulle. Dryg och effektiv – precis som eurocop.

europrofit

Euro profit näsdukar

Hittade ett paket på jobbet. Roligt med profit. Vi brukar ju säga ”hit med pengarnaaaa” så den passade som en smäck. Det är roligt med produkter vars namn påminner om eurocop – det är roligt att börja se gammal ut så handen är rynkig. Puss!

korvmakaroner

Korv och makaroner

När jag var trött så orkade jag inte laga mat så mycket. Då tog jag ett par sorunda(?)-korvar och stekte upp och kokade lite makaroner. För att få det att se så äckligt som möjligt ut så la jag upp det så det skulle se ut som en mensig feministfitta med var. Prova gärna! Och till alla feminister som läser det här vill jag ba säga: jag sparkar dig på fittan och ger dig en fet djävla snyting så du svimmar. Ingen man kommer hjälpa dig – för du vill du inte ha hjälp du är lika stark som vilken man som helst eller hur? Du behöver ju ingen hjälp. Hehehe ha de bra!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *