Trevligt med lösning

Hej.

Eftersom klippet som informerade om dokumentären som vi kallade ”Sanningen om tarottv” blev anmäld igen, samt att killen som redigerade dokumentären fick sin youtubekanal nedstängd pga anmälan från killen som äger varumärket tarottv, så valde jag att för några veckor sedan ringa killen som äger tarot-verksamheten. Ni kanske minns i dokumentären hur oseriösa mixgolds personal var, när dom hotade oss? Så var inte alls fallet med denna kille (kille och kille han är lika gammal som jag, snyft). Killen fixade i alla fall tillbaka yt-kanalen till redigeraren som hade fått den nedstängd samt lyfte ”mötesplatsvarningen” från våran youtubekanal riktigaeurocop. Det hade aldrig kvinnan på mixgold gjort. Jag har lagt info- klippet som privat tills vidare som en good will och vi kommer att skriva ihop en ”kravlista” vi skall skicka till företaget. När vi sedan ser att ändringarna vi vill få till blir av så kommer vi att gå in och förtydliga i klippen att det är alltså tarottv under ledning av mixgold ab vi granskade 2013, inte företaget som idag äger varumärket tarottv. Fattar ni? Det är tydligt redan nu men vi kommer alltså gå in och ändra i videon så det blir ännu tydligare OM tarottv gör förändringar som vi kommer överrens om.

Vi kommer även göra en extended version av den första dokumentären, eller snarare en version med lååånga sekvenser som inte var med på den första dokumentären. Där gör vi det tydligt från början vilken period granskningen avser samt vilket företag som bedrev tarottv vid den tiden. Den kommer inte heta ”sanningen om tarottv” utan någonting med mixgold i titeln. Vi borde haft det på den första dokun också för mixgold är så jäkla roligt företagsnamn. Det för tankarna till ett zigenarläger.

Så det kommer bli mycket kul framöver. Får vi godkännande på den första dokumentären (efter vi ändrat smågrejer) samt den andra, från killen som äger varumärket, så kommer vi självklart lägga upp bägge på riktigaeurocopkanalen i en spellista. Det är bättre än det är nu då videon blir anmäld överallt och byter plats hit och dit.  Dom som ägde tarottv innan är ute ur bilden och nu kan vi få till förändringar förändringar och sprida roliga dokumentären till allt större publik än tidigare och slippa bli anmälda och vara tvungna att skicka in counter claims hela dagarna.

Jag är självklart fortfarande skeptisk till tarot-biten eftersom jag inte har goda skäl att tro att verkligheten funkar så, men rätt ska vara rätt. Om han är villig att tillmötesgå det vi lägger fram så kommer vi vara bussiga mot honom. Han ska inte behöva ta ansvar för vad zigenarna på mixgold gjorde 2013, speciellt inte om han gör sitt yttersta för att förbättra verksamheten så den i vart fall blir så ”bra” som möjligt. Det bästa vore om han la ner verksamheten tarottv och startade en eurocoptjänst i stället dit man kan ringa och lyssna på roliga busringningar eller nått. Bättre det än att ringa ett snedvridet fetto som sitter på en kontorsstol och gungar och kommer med generella uttalanden om ditt liv som en femåring kan chansa sig till. Det blir bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

9 svar på Trevligt med lösning

  1. Sam skriver:

    Trodde det skulle handla om äckelgubben Kjell först, men det var om några andra svin som vill dölja information whatever it takes. Ni har ingen liten information om situationen med Kjell som kan delas i dagsläget? Vill inte vara påträngande men man blev nyfiken av det senaste klippet. Frågar som ödmjukast.

  2. A. skriver:

    Roligt att ni inte har något bättre för er killar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *