fd MixGold-anställd blev mördad

Rolig rubrik men den har ingenting med innehållet att göra (jag gjorde en aftonbladet/expressen nöh). Ville bara informera er om att alla tarottv-klipp har kommit tillbaka online igen – inklusive klippet där jag står med en mask och säger ”kolla dokumentären” (se föregående bloggpost) som Hypnotic Machines Group, som nu äger varumärket tarottv, hade anmält. Ledsen men det går inte att ljuga för att försöka få bort klipp som inte bryter mot villkoren.
Jag har haft kontakt med killen som nu för tiden äger tarottv och han vill att vi ska ta bort ”tarottv” från dokumentärens titel. Det lutar åt att vi, när vi har tid, i stället kommer göra en uppföljare till ”sanningen om tarottv” där vi förklarar fejden mer ingående och spelar upp en massa HELA klipp som inte kom med i den första dokumentären.  Bra va? Detta gör vi i mån av tid och  ligger i ”att göra”-listan.

Ha en fin sommar! Nu ska jag skriva en till post som är lite mer sommarbetonad. 🙂 puss xoxoxo

Den första Dokumentären kan ni se här

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *