Alla klipp kommer upp igen

En liten update. Vi kommer att överklaga alla upphovsrättsanspråk som MixGold (Hypnotic Machines Group AB) på felaktiga grunder har riktat mot en rad av våra klipp. Ett av klippen på youtube är en video jag har spelat in där jag iförd en mask föreställande en av MixGolds anställda förkunnar att ”vi har gjort en dokumentär”.

min video

Det här är en skärmdump från videon som MixGold har anmält för upphovsrättsintrång. Jag äger rättigheterna till allt i videon. Min katt, mina säckiga byxor, min mask föreställande en fet kossa, min mikrofon, etc. Jag gör en motanmälan.

Det kan knappast anses som ett brott mot upphovsrätten att jag spelar in en video där jag använder min yttrandefrihet för att tipsa om en dokumentär. Som ni ser innehåller den NOLL av MixGolds video, allt var inspelat av mig. Deras anmälan är falsk. Jag kommer skicka en ”Counter-Notification” till youtube och berätta vad bluff-företaget MixGold sysslar med och då får vi tillbaka videon efter 15-20 arbetsdagar.

Dokumentären har MixGold anmält på flera videouppladdnings-ställen den legat på. Allt kommer överklagas. Det är i linje med fair use att använda video från en verksamhet man kritiserar och granskar. Att försöka komma undan kritik genom att anmäla klippen för upphovsrättsintrång är inte bara ynkligt utan även felaktigt ur rättslig synpunkt. Jag är så övertygad över att MixGold skulle förlora en ev rättslig prövning så jag är beredd att klippa sönder och äta en av Johannas jumbotrosor om vi skulle förlora. Fattar ni hur övertygad jag är? Det finns inte en chans att vi skulle förlora en prövning av detta eftersom MixGold ljög och fifflade vilket vi bevisade så pass noga i dokumentären. Så noga så MixGold blivit desperata små grisar som anmäler alla klipp som bara nämner dokumentären. Det vi b la bevisade var att MixGold använder fejk-anställda för att utöka sitt spå-utbud och att deras anställda var helt rabiata.

Så se fram emot att alla videoklipp vi lagt upp om MixGold kommer upp igen inom en snar framtid.  Det går inte att komma undan sanningen, MixGold. Ju mer ni  anmäler våra klipp på felaktiga grunder desto mer kommer vi sprida dokumentären. Det här var ett avslutat projekt från min sida som ni sedan valde att öppna upp genom att anmäla klipp jag äger rättigheterna till. Så dra nu åt helvete, MixGold, och försök hitta Lisa Holm i stället. Men ni har ju inga mediala krafter så det är större chans att ni hittar en hjärncell bland er personal. Om du inte håller med mig: Sluta följ min blogg ditt feta äckliga isterband. HHHHHHHHHH!

Hela dokumentären finns alltid att kolla på/ladda ner här.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Alla klipp kommer upp igen

 1. Exmortis brur, förstår du? skriver:

  ”Jag äger rättigheterna till allt i videon. Min katt, mina säckiga byxor, min mask föreställande en fet kossa”

  Hahaha aeeeg

 2. Draken skriver:

  Bra bre, på’rom ba’.

 3. anonym skriver:

  vad mogen ni är grabbar, ni verkar inte ha alla hästar hemma i hagen

  • Sadde skriver:

   Skulle inte du hålla dig borta din dumma djävel? Du skrev det i ditt förr förra inlägg men kommer ändå tillbaka som om du led av någon typ av tvångstankar. Jag får väl hjälpa dig på traven ditt fetto och kommer fortsättningsvis inte släppa igenom fler av dina skitsnacksinlägg på min blogg. Ät skit och dö.

   Det gäller även alla som försöker fejka och skriva in meddelanden med falsk identitet. Du är en imbecill som jag genomskådar på fem röda, fuckface.


   Till anonym som spammar:
   Min identitet kan vilken idiot som helst, bevisligen, läsa sig till på två sekunder genom en slagning på google eller att kika i valfri fb-tråd om eurocop. Vill man clowna och trolla kan man göra det på flashback om man känner för det. Här kan man kommentera artiklarna. Nu är detta ärende avslutat och harre bra bre.

   Ps
   Jag tro inte att rekvisiten är uppfyllda för olaga hot i dokumentären med tanke på kontexten. Jag har svårt att tro det skulle bedömas vara ämnat att framkalla fruktan att en animerad gris bits och att en kvinna animeras så hon slår sig själv i ansiktet. Det är i så fall upp till domstol att göra den bedömningen. Ingen har anmält den för det tyvärr.
   ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *