Du kanske gillar det här?

Idag fick jag ett mail från twitter  :

kuk Oja, om dom med ”följa” menar ”förfölja och spotta i ansiktet” så är det helt korrekt. Jag hatar alla sånna där ”du har köpt x så du gillar nog även….” o dyl.   Twitterkonto har jag inte men kan ha reggat ett slaskkonto där som aldrig användes. Det var 100 år sen och nu kom en dödsryckning i form av mail från twitterredaktionen som vill promota bögar som försöker vara roliga. Zara Larsson vet jag inte vem det är men hon kan sluta sina läppstiftsprydda clownläppar runt Sorans blattekuk och bita till utav bara helvete. Dra åt helvete och dö, twitter. Facebook kan stängas ned och så även alla andra liknande tjänster jag inte använder och aldrig kommer att använda  (igen, jag använde aldrig twitter).

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Du kanske gillar det här?

  1. pajas skriver:

    Jo, du vet mycket väl vem Zara Larsson är din jävla pajas. Lek inte ball

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *