MixGold försöker radera klipp

TAROTTVTarottv (MixGold AB) försöker desperat radera alla klipp rörande deras oseriösa verksamhet. Nu har även dailymotion raderat tarottv-dokumentären utan att ge en giltig förklaring.
Ni tror att ni vinner va? Men lyssna nu noga ditt zigenar-russin: Vi kommer ALDRIG att ge oss och sanningen kommer alltid fram gällande er! Det finns många andra ställen vi och våra fans kan lägga dokumentären på så sätt er utanför en matvaruaffär och tigg i stället. Det jobbet klarar ni nog bättre. Om jag kunde ringa er och genom telefonen få en bomb att explodera i era ansikten när ni svarade så skulle jag göra det era äckliga zigenarsvin.  Fuck you!!!

Kolla på dokumentären här http://eurocop.nu/tarottv/

Dokumentären kommer upp på en rad olika ställen och vi kommer aldrig att låta MixGold komma undan kritik genom att ljuga om upphovsrätt för att ta bort alla klipp som belyser deras ohederliga verksamhet.  MixGold ska försvinna – inte dokumentären.

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

13 svar på MixGold försöker radera klipp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *