MixGold försöker radera klipp

TAROTTVTarottv (MixGold AB) försöker desperat radera alla klipp rörande deras oseriösa verksamhet. Nu har även dailymotion raderat tarottv-dokumentären utan att ge en giltig förklaring.
Ni tror att ni vinner va? Men lyssna nu noga ditt zigenar-russin: Vi kommer ALDRIG att ge oss och sanningen kommer alltid fram gällande er! Det finns många andra ställen vi och våra fans kan lägga dokumentären på så sätt er utanför en matvaruaffär och tigg i stället. Det jobbet klarar ni nog bättre. Om jag kunde ringa er och genom telefonen få en bomb att explodera i era ansikten när ni svarade så skulle jag göra det era äckliga zigenarsvin.  Fuck you!!!

Kolla på dokumentären här http://eurocop.nu/tarottv/

Dokumentären kommer upp på en rad olika ställen och vi kommer aldrig att låta MixGold komma undan kritik genom att ljuga om upphovsrätt för att ta bort alla klipp som belyser deras ohederliga verksamhet.  MixGold ska försvinna – inte dokumentären.

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

13 svar på MixGold försöker radera klipp

 1. Johan Rabaeus skriver:

  Fortsätt kämpa mot svinen!! <3

 2. President Obama skriver:

  Jag verkligen hatar TarotTV

 3. tarottv skriver:

  Är det inte lite dags att ni beter er moget killar, ta och skaffa er en hobby för ni verkar uppenbarligen ha ett tråkigt liv. Jag skulle rekommendera att gå en vett och etiketts kurs, för det skulle ni alla här behöva. PEACE!

  • Sadde skriver:

   ”vett och etiketts kurs”. Är det den kursen som bedrivs i samma lokal som SFI-kursen du skolkade från? Gäsp. Har du samröre med tarottv så förstår jag att du är desperat när det inte gick att få bort filmen där vi bevisar att ni är lögnaktiga zigenar-drägg. Vi kommer att fortsätta granska svin som er, det är en hobby vi har. Stoppa upp en spåkula i arslet är din hobby.

   • tarottv skriver:

    vem är och jag jobbar har inte du med att göra….men jag förstår att du behöver lära dig hur man beter sig mot andra människor.

    • Sadde skriver:

     Mmm, men du är ingen människa som förtjänar respekt så jag behandlar dig exakt som du förtjänar att bli behandlad. Vi kommer fortsätta sprida sanningen om tarottv. Håll dig borta om det inte passar, tjockis.

     • tarottv skriver:

      Kommer från rätt person lille sadde

     • Sadde skriver:

      Exakt. Jag anser att du inte förtjänar respekt av mig och jag har ej aldrig påstått att du ska visa mig respekt heller. Du är även efterbliven och menar på att ingen har att göra med dina förehavanden samtidigt som du sitter som en självutnämnd Moder Teresa och kritiserar hur andra människor beter sig och föreslår ”vett och etiketts kurs”. Är du på riktigt? Så ditt ”ska komma från dig”-argument faller platt som en pannkaka. Du vet vad platt är va? Det är den formen definitivt INTE du har. Lyd mitt råd nu, tubgirl, och håll dig jävligt långt borta i fortsättningen om min verksamhet stör dig. Annars kanske det kommer ”hända grejer”, som din pojkvän sa när han satt i tarottv och ljög.

  • Fyfan skriver:

   Fyfan vad knäckt du blev, Christos!

 4. tarottv skriver:

  vad menar du sadde?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *