Melodifjantivalen

Jag har inte följt ETT avsnitt av melodifestivalen på ett par år nu. Vad har jag missat?
Fick av en slump höra att Sissela Benn som är programledare för det där spektaklet har blivit ägd då hon fått utstå kritik för hon spelar en jönsig karaktär på scen:

– Jag har blivit lite förvånad eftersom jag gjort karaktären så länge. Jag var inte riktigt förberedd på det. Jag har inte fått så mycket negativ kritik innan, säger hon och fortsätter:
– Jag tar åt mig och blir ledsen att det är så många som inte alls gillat det.

Benn medgav att det har varit nervöst att göra karaktären live.

– Det är en fruktansvärt svår uppgift att köra skämt inför hela Sveriges befolkning som man aldrig testat, sa Benn då.

Anledningen till att hon inte fick mycket negativ kritik innan är väl att 10 000 st kollade på henne då hon jönsade i Växjö-TV — och nu är det flera miljoner bögar som kollar. Om hon tycker det är svårt att underhålla kanske hon inte ska hålla på med det? Tror hon det är en konst att sätta på sig löjliga glasögon och spela Kart Nisch med löjlig röst?  Jag har kollat  i något sammanhang på Benny-Benns glasögon-karaktär och kan inte säga att jag skrattade eller ens log en gång. Nu är ju jag så pass yrkesskadad så jag skrattar nästan aldrig och kan hålla mig för skratt mycket bättre än vad du kan, så det kan vara därför.

Eh, elda upp henne i en bur på scen och låt sedan en muslim i publiken spränga sig så man slipper höra om eländet i fortsättningen!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *