Nazistkeps

Kolla in den här:

SDVSMODERATERNA

expressen: ”Robin Natzén (SD) uppmärksammades förra året då han poserade på bild med en nazistkeps.”

Vapenbrott är ju allvarligt, det vet vi alla. Det kanske var därför expressen valde att gå ut med SD:arens identitet och publicera en löjlig bild på na’? Helt ok.
Tur då att våldtäkt inte är lika allvarligt så moderaten i artikeln under, slipper ha sitt namn och bild med i tidningen, inte sant?

Detta är uppenbar särbehandling från expressens sida. Kanske var därför dom ändrade designen snabbt därefter så inte ”nyheterna” skulle ligga precis under varandra?:

SDVSMODERATERNA2Skitpressen  ändrade till ”grovt vapenbrott” så klart, och flyttade undan moderaten under sin ”nyhetsbox”. Om expressen vill bli tagna seriöst nö, så kanske dom ska börja med att vara konsekventa och granska alla politiska partier efter samma måttstock. Jaja jag vet att moderaten ”bara” är ”misstänkt”, så expressen kan skylla på att dom följer sina ”pressetiska regler”. Men hur var det då med privatpersonen Jim Olsson som fick sitt namn/fejs i tidningen bara för han hade skrivit, enligt fulmedia, rasistiska saker? Vad var han åtalad för? Vad var han misstänkt för? Ingenting. Det krävs  åtal eller fällande dom för att expressens gullegossar (våldtäktsmän, vanligtvis invandrare)  skall hängas ut – medan en ”rasist” åker in i tidningen bara han skriver ej olagliga saker i ett diskussionsforum.
Att rationalisera fungerar inte längre, grabben. Det kan inte finnas någon intellektuellt hederlig person i Sverige som tror att expressen, Aftonbladet och annan pissmedia är objektiva ett PISS.

Vi får se hur media väljer att smälla upp detta sedan, om moderaten blir anhållen för detta påstådda brott. Om han blir det ska vi alla sitta på första parkett och se hans namn och bild på förstasidan… eller? Ja, jag vet faktiskt inte, men jag tror inte att expressen kommer vara ärliga – det har dom ju aldrig varit. ”Ginger spice” ser inte så snygg ut längre, nej.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nazistkeps

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *