Cristosmärket och Celiusgull

bloggcpbarnNär jag satt och kollade igenom mina frimärken idag så fick jag se en liten unge som jag tror alla ni som kollat tarottv-dokumentären känner igen. Inte visste jag att Cristopher från tarottv fanns på ett frimärke! ”1 KR TILL SOS BARNBYAR” när man köpte märket med honom. Tänk er Christos sitta i studion och hålla upp fingret och säga ”EN krona går till SOS barnbyar om ni ringer in ELLER om ni köper frimärket som just kommit ut där jag figurerar”. Jaja du får vänta tills helvetet fryser till is – för egoisterna på tarottv skickar inte pengarna dom får in till barnbyar. Nejdå, alla pengar tarottv, mix gold, får in går direkt ner i deras jude-zigenarfickor. T om vi på eurocop gav ju pengar till läkare utan gränser då vi erbjöd den nu mera nedlagda donationstjänsten textliker.
Men nu ska jag inte tävla om vem som är godast och ”heligare än dig”, det kan jag överlåta till kristna fundamentalister som samtidigt gillar att skära i spädbarns könsdelar.
bloggvcelsfyllDet viktigaste med denna fina bloggpost kommer nu i slutet. Glöm det jag skrev om äcklet på tarottv, det finns finare saker här i världen. Som min fina snälla katt som fyller ett, två, treeee år idag! Vi ska säga grattis till min katt och vi ska vara jävligt snälla idag på lunarcop mot min katt Celius som fyller 3 år. Det kommer bli väldigt spännande med ”den hemlige gäst”. Så missa inte det klockan 20.00… då händer det grejer. Klappa gumman kl 20. Varför ser hon uttråkad ut då kanske du undrar? Ja, som jag skrev i början så kollade jag igenom alla mina frimärken och räknade ihop hur mycket jag har i porto. Jag hade märken till ett värde av 926 kr nö, så jag ska börja skicka ut en heeeel del i framtiden, det kan du räkna med… Christopher.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Cristosmärket och Celiusgull

 1. Gummikroppen skriver:

  Grattis lilla söta Celius! 🙂
  En katt på ett år är förståndigare än ett människobarn på 15 år, ja det är sant faktiskt.
  Tre år gammal katt är förståndigare än dom flesta ahhh. 🙂

 2. Christopher skriver:

  Inte ofta man blir förknippad med sos barnbyar, känner jag ju mig helig och hedrad.

 3. johanna skriver:

  vad tuffa ni är som ringer från dolt killar, är ni för fega att ringa så erat riktiga nummer syns?

  • Sadde skriver:

   Nej, sötnos. Vi har inte ringt till er utan det initiativet har enskilda eurocopfans tagit helt själva. Vi är inte ett smack rädda och mitt namn och adress finns liksom din en googlesökning bort. Så håll inte på och stör mig i min blogg nö för jag har varken ringt eller besökt er sedan ni jobbade på tarottv och lurade personer att ni kunde spå. Bevisligen kan du inte spå för då hade du ”känt av” att det inte är jag som ringer er. Ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *