Var inte så jävla PK

När jag var liten, och du var ett missfoster i sin nerknarkade morsas feta mage, så fanns det ett tuggummi som hette P.K på svenska marknaden.

IMG_0667

Min fina katt som jag tvingade ha en ”rosett” när det var jul. Hon bet bort den direkt men det är ett minne jag aldrig kommer glömma…

Wrigleys tillverkade den.  Mycket god o krispig karamellhinna var det på den, fanns i pepparmint eller lakrits.  P.K. innehåller socker så den försvann så klart från svenska marknaden för att alla här i Sverige är PK-fittor som inte köper sockertuggummin. Tugummin med socker säljer dåligt i Sverige skrev en wrigleys-represen-tant till Bubba Shepherd då han frågade varför alla jävla sockertugummin som man kunde njuta av som ung – nu är spårlöst borta. Förut var t ex Hubba-Bubba  stora fyrkantiga sockerbumlingar och fanns i skitgod lakritssmak… nu är det mesiga bitar som är 1/3 så stora som förr. Allt har blivit sämre – iaf på detta område. Aja, jag hittade en site för ett par veckor sedan som sålde P.K. och beställde hem ett gäng bara på skej.

gull2

hon är så gullig och gör reklam för PK

Mmm, faktiskt, det smakade ganska så mycket likt det man minns. Gott! Ja 13 kr för ett paket med 10 st ”pellets” som det står på förp. Köpte så klart inte bara ETT paket ditt dumhuve, jag köpte många så även Bubba ska få slicka på en PK (han förtjänar inte att få smaka men han blir aldrig utan). Roligt att P.K finns kvar i andra länder där dom har lite folkvett kvar.
Men det är väl ett smått mirakel att inte PK (tugummit) finns i Sverige? Ja, med tanke på att alla här, förutom jag och Bubba, är tröga idiotfittor som är PK som in i helvete. Ursäkta att jag svär nö, ska ta en PK och vila mig. Min katt fyller år snart BTW  och då ska ni lyssna på lunarcop när det blir födelsedagspodd. Ha det bra och stoppa en PK i munnen

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Var inte så jävla PK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *