Rockie och van-neger

Jag känner samhörighet med Jönssonligan. Jag är fet (som Rocky), förekommer i belastningsregistret (dock bara 2 avsnitt pga busringande) och har flera gånger vid söndagsfikat skanderat ”lyyyysande Sickan!”. Men ändå blir jag inte glad då jag slår upp skvallertidningen lunarcop och får reda på att Jönssonligan ska jönsa vidare i en ny film. Varför? För det inte är originalskådespelarna, så klart. Vanheden är en neger och Rocky, som förekommer i dom två första Jönssonfilmerna, är nån typ av kvinna.
bitchenMannen som spelade Rocky – jo för det var en MAN – kan vara glad att han dog i början av nittiotalet så han slipper se dessa PK-fittor buttknulla sönder denna Svenska filmklassiker (jag vet att den baseras på dansk skitfilm, håll käft). Eller nje, det är en fristående film så enkelt är det och jag kommer aldrig se det på ett annat sätt.  Filmskaparna vill åka snålskjuts på Jönssonligans popularitet och hoppas att tillräckligt många hederliga svenskar är så pass dumma i kokosnöten så dom ser skiten pga titeln. Eller skit och skit, jag angriper inte filmens kvalité egentligen, det är subjektivt, utan jag vänder mig emot denna PK:ism som gör att män blir kvinnor, vita blir svarta och klassiker… blir massakrerade av könsbyten och negroida rasen.

vanneger

Den negroida rasen

Btw, lite rasistiskt att en svart man spelar kriminell? Blackfacemålad van-neger! Ska inte  Jallow Momodou krypa upp från avloppet snart och kritisera denna rasistiska smörja? Och kvinnor är väl aldrig kriminella? Gudrun, ut ur ditt hackspettsbo nu och kraxa! Varför kunde dom inte gjort Jönssonligan till en film som handlade om en grupp människor som kämpar för HBTQ-människors rättigheter i samhället i stället? En grupp som kuppar sig in i samhällets toppskikt och sprider räääättigheeeter, kääärlek,  mååångkultuuuur, jämlikheet och… horse shit!!  Jönssonligan är Jönssonligan och det kommer den alltid att förbli i mina ögon. Jag behöver inte se filmen, jag ser inte filmen, jag exkluderar den från listan av Jönssonfilmerna och hoppas den floppar så mycket så skådespelarna och regissören får äta stekt ris i resten av livet…ja, och dricka piss.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Rockie och van-neger

 1. grodan skriver:

  Bra skrivet sadu!

 2. Ricin skriver:

  Och som vanligt så har Sadulisten rätt!

 3. Fittan skriver:

  Det var bra tyckt Sadu. Nu sjunger vi alla We shall overcome och dödar den här pissfilmen med vår bojkottning, sir.

 4. Gummikroppen skriver:

  Helt rätt! Att ens ställa upp och spela in en remake som skiljer sig så sinnessjukt mycket från originalet är en skam och vanära. Tyvärr är det väl sån här skit som folk i det här degenererade landet vill se.. fy fan

 5. Audi skriver:

  De va rasistiskt och nedsättande mot männiksor med avvikande sexualitet, och jag är en nolla. Riktiga Jönsson rår dom inte på. Dom kan inte förstöra gamla klassiker. Vi bestämmer oss för att det är så. Vi konsumenter ska bestämma. Många kommer tyvärr göra fel och gå och titta på virrvarret och varva virret så dom blir virriga i skällen’ när dom kollar påt. Det här är så fel fel fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *