Fula Frimärken

Idag fick jag frimärken. Jepp, det är så att för 10-15 år sedan så började jag, av ren lathet, att prenumerera på frimärken så jag får alla nya märken, häften, direkt ned i brevlådan. Här har ni ett exempel på idioterne som figurerar på frimärken nu för tiden. Förr var det smarta tänkare, författare och kungar (inte smart dock men ändå) och nu är det ”Svensk popexport”. Kan lika gärna exportera bajs till Afrika for all I care… men de e ju tvärt om som det ser ut idag. Yeah, thats right, jag är en rasist. Vad ska du göra åt saken då din lilla mesfitta? Jag gör en American History X med dig mot trottoarkanten.

mark3

”MAX MARTIN” Han har polerat bl a Robyns skitkorvar och salufört det utomlands, ok get it. Jaja, visst.

"AVICII" En puggnose-dryg blatte va? Ingen aning om vad han gör och har aldrig lyssnat på en hel låt av na. Ser muckig ut. Vill slå honom i ansiktet med en träsko.

”AVICII”
En puggnose-dryg blatte va? Ingen aning om vad han gör och har aldrig lyssnat på en hel låt av na. Ser muckig ut. Vill slå honom i ansiktet med en träsko.

mark5

”FIRST AID KIT” är vad dessa små pottfrisse-slynor kommer behöva när jag är klar med dom. Vilka ärom? Ingen aning men dom kommer leva vidare på frimärket… dock inte i verkligheten.

mark2

”ROBYN” OK, jag vet vem hon är att hon slog igenom med en låt som påminde, nej VAR exakt samma låt som ”skvallerbytta bing-bång”. Det ser ut som hon har fått en fet smäll på höger kind och samtidigt blev skrämd av en spindel så hennes hår reste sig. Patetisk.

mark4

”SEINABO SEY” Vem fan är seinabo sey? Är det arabiska för ”Bulten i Bo” eller? Jag skulle vilja ta den där kanelbulleniggern i en tidsmaskin tillbaka till södern och slänga in henne på ett KKK-möte. Vem är hon?!!

 

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

7 svar på Fula Frimärken

  1. Andjay skriver:

    Klockrent, precis som alltid.

  2. Draken skriver:

    Haha, så jävla underbart fula märken.

  3. Etno skriver:

    Hahaha, bästa jag läst!

  4. Exmortis skriver:

    Hahaha aeeeg på rullande band

  5. Max Levin skriver:

    Men du vet ju ingentiiiiing du! … om värdelös skit. Samtliga typer på bilderna skulle jag vilja slå strupen ur led på då jag får höra deras skit på radion dagligen
    Nånting säger mig att teckningarna är gjorda av en ung tös med autism som fått för mycket praise

  6. Max Martin skriver:

    Nej vafan, nu får du ta och gaska upp dig grabben. Låter mer irriterad än vanligt i det här inlägget. Fast du är ju underhållande som alltid!

  7. Pilif skriver:

    haha grym uppdatering!

    hur fan kan man göra ett frimärke med ROBYN på? Mår illa av hennes röst, hennes utseende är obehagligt OCH hon röstar på FI. Hon är inte värd mycket i mina ögon!

    Du borde ha ett eget frimärke Sadulisten! Det skulle jag använda om jag skulle skicka ett trevligt brev till nån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *