Såg en mulatt på jude-youtube

När jag slökollade på youtube så såg jag en reklam med en mulattunge som satt i en form av contraption och så hörde man en speaker (som pratade som en svensk medelålders man av nån anledning) som sa ”vad har jag gjort i ååår då? Jooo jag föddes ju och så har jag bajsat mycket”.

MULATT

Observera batteritiden. Det är vad ungen och youtube kan göra, sixtyninea varandra

 

Jag klickade bort detta avskräde till rasblandning ganska så omedelbart men tyvärr hade coop köpt ganska mycket reklamplats hos judeföretaget google så nog fick jag se mulattungen fler gånger allt. Reklamen sög, okej? Det är vad jag tycker.

Youtube suger mulattunge-penisar
Nu vill jag än en gång dela ut en känga till detta oseriösa judeföretag. Vi har klipp på youtube och gjorde för ett par år sedan en show som heter Bubba Shepherd Show. Google it.  Allt hade vi gjort från AX TILL LIMPA, vi har filmat allt och ”skrivit” allt material från scratch, redigerat, allt. Ändå envisas dessa judar med att gång på gång stänga av så vi inte får ”intäkter” för våra klipp. Har vi stulit något? ÖÖöööö nej. BSS del 1 säsong 1 är eett klipp som blev nekad inkomst för annonser (två år efter vi haft den på yt(?)).
Vad händer i BSS del 1 då? Ja, Bubba står och visar en köttkvarnsdildo, jag ber bubba sätta sig i buren för att åka till doktorn samt att Bubba ska äta kattsand i någon scen, ALLT är producerat från scratch av oss. Så vad tar yt det på då? Ja, vad gör dom om dom märker att vi har lite tittning för en gångs skull på ett klipp? Jo, sörra, vad det måste handla om är att VI HAR ANVÄNT ETT LJUDKLIPP DÄR PUBLIKEN SKRATTAR!!! En generic open source  free to use  ljudeffekt verkar ha fått judarna att tänka ”nu ska vi sätta dit dom”. Så nu väntar vi bara på att alla klipp vi nånsin gjort ska bli bannade för vi har dom där jävla skratten i bakgrunden på alla jävla BSS-klipp vi nånsin gjorde. Ingen har anmält oss heller, nej nej det är yt själva som bestämt att vi har brutit mot reglerna även fast vi inte har gjort det och även om klippen var skyddade (de e dom inte) så lääär det gå under fair use då inte skratten är det huvudsakliga innehållet, ingen bärande del i innehållet. Jag hade kunnat suttit och spelat in dom där jävla skratten med bubba och double it up on the sound track om jag visste hur jävla ologiska och kroknästa judefittorna på yt är!!!!! Men problemet är att även om vi skulle gjort det så hade dom kunnat hitta vad som helst i ett klipp som dom anser motiverar en avstängning för yt är helt maktfullkomliga och beter sig så jävla ologiskt och orättvist.

Orättvist ja!
Jag går in på yt och hittar dagligen inofficiella kanaler som postar gamla tv-serier, HELA säsonger av ANDRAS verk, där reklam är påskruvat till tusen. Dom har tusentals och åter tusentals visningar/prenumeranter och man vet att dom tjänat en helt del tusenlappar på andras produktioner. Skulle inte förvåna mig om någon får lägga upp våran show BSS  och starta inkomstbringande, det skiter yt i, men om vi lägger upp vår egna show då jävlar blir vi bannade! Så där har vi det. Det är helt ok för mig att stjäla andras saker och sätta igång reklam men om vi gör saker själva, då åker annonserna bort direkt. Det är en principsak och vi blir inte rika på youtube, om du trodde det, vi får en tusenlapp ibland men det hade underlättat om vi kunde få några kronor i vart fall för ALLA klipp vi producerat själva enligt konstens alla regler!  Visst ta bort annonser men gör det då för glödhetaste helvete judegas-hitlersvin bara på klipp som BRYTER MOT REGLERNA, JUDEJÄVEL!!!!!!   Skärpning, judesvin! Jag saknar Hitler ibland alltså.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Såg en mulatt på jude-youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *