Clownen Löfven

forsvaretFörst avskaffar han och hans kompisar försvaret – sen när ett fyllo ser en U-båt så ska han ”ge mer pengar till försvaret”. Pff det är lite för sent nu, clownen. SD har sagt hur länge som helst att inte försvaret skall avskaffas och alla pk-fittor har då flinat och hånat dom likt snipiga råttor. Nu ser man vem som hade rätt. Löfven måste vara den sämste statsministern vi någonsin haft, bara det att negern Alice Baah fick en ministerpost räcker för att sätta honom på hispan. Inkompetent och sämst på att ta debatten.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Clownen Löfven

  1. Pilif skriver:

    Nu måste jag ha besökt din blogg 200 gånger den här månaden…
    Kommer det någon uppdatering snart? Din blogg är filten runt mitt hjärta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *