Hjärndöda expressen

hjarndod copyHjärndöd EFTER olyckan? Hur mycket har en modell i skallen till att börja med? Jajaja jag vet, jag är ful som fan, dum och äcklig och klart det var synd om henne. Sen att expressen tycker det där är en nyhet är ju inte mitt fel – de e en personlig tragedi bara som hycklarna expressen vill gotta sig åt. Alltid intressant hur dessa hyenor är snabba med att vagga moralpekfingret mot personer som t ex Jim ”dra åt helvete” Olsson samtidigt som som dom profeterar på död och olycka i sina ”nyheter” som oftast är rena lögner. Ja, att hon är hjärndöd är nog sanning, för en gångs skull, men det är Thomas Mattsson också! Jim Olsson hade inte ens gjort nått när expressen kom hem till honom och jäklades.  Jim hade bara skrivit att det finns bedragare som strömmar in i Sverige –vilket är en sanning och Terroristerna är invandrade islamister och kriminella[…]” Ja, det är alltså rasistiskt att konstatera att det finns islamister som är terrorister?  Ja, enligt Thomas Mattsson är det näthat, men vad är då att komma hem till en gammal pensionär o kalla honom för rasist o köra upp en kamera i… ansiktet på na’?  Hoppas dessa förbannade äckliga as kommer hem till mig nästa val och har ”bevisat” att jag har skrivit rasistiskt och vill hänga ut mig. Då kommer jag att göra som Jim med den lilla skillnaden att jag kommer slå in kamerasökaren i ögat på fotografen, så den åker in i hans valnötshjärna, och sedan smälla på ”reportern” utav bara helvete tills det inte finns nått att slå på längre. Jag har inga muskler men jag kommer få urkraften direkt från en jävla Tors hammare som kommer slå ner på dom så det åskar om det! Nu får det jävlarimej vara nog! En vacker dag kommer någon göra en ”Cats Falck” med en valfri expressen-”reporter”.

 
Radio länsman där Jim medverkar. Mycket trevlig man.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *