Pippi Hitlerstrump

Det har kommit till min kännedom att PK-nissar har censurerat och tagit bort ”rasismen” från pippiberättelserna som nazisten Astrid Lindgren skrev för hundra år sen… gäsp.

valkomnaJag är emot att man går in i efterhand och ändrar på historien, ändrar ord så det ska passa in i dagens pk-samhälle. Om föräldrarna som läser böckerna för sina barn är så jääävla rädda för ett ord, negerkung, så kan dom ju ja, skippa att läsa boken? Det känns lite som veganer som tillverkar korvar som inte innehåller kött. Om man inte gillar korv och hur det framställs, varför då göra någonting som påminner om den produkten som glorifierar att döda djur? Varför läsa en bok för sina barn som man anser innehåller/innehöll rasistiska ord? Astrid ville att det skulle stå nigger i boken och eftersom hon inte gjorde ett barr att ta bort ordet då hon levde så får det vara så.
läs inte böcker som du anser innehåller rasism för dina barn, asshole, och sluta kräva att allt ska anpassas till nutida förhållningsregler (att vi svenskar ska ta den i röven och kunna bli rasistiskt bemötta medan andra ”raser” får skydd i lagen för sådant). For all I care kan du hitta på egna sagor och improvisera för dina barn. Är du verkligen så tråkig så du inte kan det ska du inte ha barn. Eller läs skiten och förklara för skitungen att man kallade negrer för negrer förr i tiden. Man gjorde det, utan att ens vara rasist! Rasister använde ordet men ALLA använde det, även Astrid. Sluta vara präktig självgod hycklande pk-svin som ser rasism i allt och pissar på någon som ligger i sin graaav och har skrivit böcker du aldrig skulle klara av att fantisera ihop om du så fick 10 st av ditt sorgliga liv på dig. Om Astrid hade varit nazist under andra världskriget, vi säger det, då hade vi sluppit problemet för boken hade totalförbjudits och ingen skulle läsa boken för sina barn, oavsett om det ens stod negerkung i den. Men att i efterhand censurera boken det är verkligen som att säga att hon skrev rasistiska saker och betedde sig fel. Hon gjorde inte fel, hon gjorde det för sin egna godhets skull. Så läs inte boken om den inte passar. Ingen borde ha rätt att gå in i efterhand och klippa och klistra i litterära verk som är utgivna förutom författaren själv, det är min åsikt. Så kom inte efter min död (om 3 år kanske) och ändra i min blogg, ta bort ordet ”PK-fitta” på vissa ställen för att ”han ville nog det”. Du, jag gör mina ändringar själv nu när jag lever.  Jag ändrar ingenting, din negerkung.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pippi Hitlerstrump

 1. Mongo skriver:

  Förut betydde ju ”neger” bara en mörkhyad person, vilket det faktiskt gör fortfarande fast folk har satt ordet i ett annat sammanhang. Som med ordet ’fitta’ som först bara betydde ’Våt ängsmark’. Samma princip.

  Leave Astrid alone. Sadulisten rules!

 2. Pilif skriver:

  ”man kallade negrer för negrer förr i tiden” haha!

  Trodde först du skulle skriva om äcklet Rossana dinamarca när hon hade sin idiot tröja SD=rasister eftersom båda nyheterna kom ut samma dag.

  MEN MEN Pippi är 100 gånger viktigare än henne. Fortsätt med din blogg karriär Sadulisten, alltid lika underhållande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *