Vem är fittan Stella?

Vem fan är Rebecca Stella och varför får hon skriva blogg i skittidningen expressen?
Ja, det senare vet vi ju svaret på då expressen är en dasstidning som inte är värd är torka sig i röven med. Om jag är ute i skogen och av någon anledning bara har en expressen att torka mig i arslet med efter jag skitit så torkar jag mig hellre med handen än att låta den smutsiga bögtidningen nudda mitt arsle (jag tar sedan bajs-handen och ger Rebecca Stella en feeet örfil med den så hon tuppar av). OK, kan torka mig med löv men vafan, vad gör man inte för att visa att man hatar expressen? Jaja, spela roll om jag då och då går in på deras webbversion med adblock, det tjänar dom inget på. Jag skulle aldrig köpa deras tidning och har aldrig gjort det heller. Men i alla fall, där sitter denna blåsta dryga, bara genom att se på henne ser jag att hon är äcklig, mjäkiga förutsägbara okreativa helvetesmänniska till pangdel och skriver blogg!

Jag gick in på expressen nyss och fick se det här:

stella1

 

 

 

Varje jävla gång jag nånsin gått in på expressen har jag sett samma jävla typ av blogg med den där apan Stella, att hon har nån photo shoot eller minglar med bögar eller nått för hon skulle föreställa en fotomodell. Min smarta hjärna gjorde då en rättelse av rubriken i realtid då jag såg denna ”nyhet” om stela Rebecca.

Så här läste jag rubrika nöh och förmodligen så även du:

stella2

”Ligger i sängen”, skriver horan. Näää men ujuj så glamoröst. Om du mot all förmodan läser detta Rebecca, vem fan du nu är,  så ta och lägg ner ditt patetiska liv med en jävla gång innan jag lägger ner det åt dig (olaga hot). Min blogg tillför guldkant på livet, en ambrosiakaka, en livets likör som alla vill smutta på… och du är en stelopererad piece of trash som skriver att om att du ligger i sängen. Stellaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vem är fittan Stella?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *