Percy

Jag tar en paus från expressens tråkiga grismetoder och drömmer mig tillbaka till nittiotalet då Percy Brunström satt i Stockholms Närradio och hade sina surrealistiska politiska program. Du kanske inte vet vem Percy Brunström är? En humorkaraktär likt Percy Nilegård? Ja, inte långt ifrån, tro mig. Percy hade ett parti som hette medborgarpartiet som fick 10 röster i valet 1998 eller nått! Han brukade sitta och skrika i sina aproliga radioprogram och kalla meningsmotståndare för käringjävlar, skitkäringar och ibland horor! Han var så rolig så min kollega Bubba gjorde en karaktär baserad på Percy som heter Tor Odensson i nationalrasistiska partiet (danfun.net/nrp). Lyssna här på några klipp jag hittade med Percy och njut. Jag skulle fan röstat på fanskapet om han ställde upp i valet nö bara för han är så in i helvetes rolig! Sök på hans namn på youtube så hittar du fler kul ljudklipp med honom där.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Percy

  1. Max Levin skriver:

    Jag tycker han påminner om Peter Wahlbeck, väldigt lustig gubbe du hittat åt oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *