Vinner mot expressen

Idag lägger expressen upp fler av dessa heeeemska rasister. Bland annat en SD-nisse som kandiderar i Växjö på femtonde plats eller nått. Det börjar bli lite tydligt att expressen sitter och trycker på dessa nyheter nu va? Det är alltså ett ”avslöjande” från samma batch som igår bara det att dom väntar med att gå ut med vissa så dom kan sprida ut attackerna över flera dagar. Intressant höra chefredaktören Thomas Mattsson reagera på en reporter som frågade honom hur länge expressen haft uppgifterna om dessa rasister som tycker fel. Det ville inte expressen-Thomas svara på för det kunde ”röja expressens källor”. Yeah, right. Han vill inte svara för att dom suttit på uppgifterna ett år/halvår och om han berättade det skulle det direkt vara uppenbart, även för den mest inbitne expressenköparen, att Thomas är ett jävla avskum som har en agenda. Och ser ni inte det ironiska med att en man som bedriver åsiktsterrorism av det här slaget samtidigt vääärnar om anonymiteten hos källor? Han hänger ut i princip privatpersoner som står lååångt ner på listan i någon bonnhålakommun och hänger ut deras anonyma användare på forum och privata mail. Det är inte frågan om annat än ren och skär terrorism från expressen där dom vill intimidera personer. Och sen klagar dom på att ingen vill kandidera för SD i kommuner osv? Ja, kanske för att det bedrivs häxjakt på oliktänkande i Sverige? Kanske för att den här typen av terrorism förekommer i detta röda kommunistland, där SD kontrolleras in på bara skinnet medan företrädare från andra partier lämnas ifred.

Sanningen är inte expressen intresserade av. Se här, där Jimmie Åkesson vann en webbomröstning på expressens site där besökare fick rösta på vem som vann debatten. När Jimmie vann omröstningen med ca 50% så valde expressen att avpublicera omröstningen DIREKT. Än en gång bevisar det vilken uppenbar agenda dessa psykopater har. Det var lunarcopanvändare som gjorde samtalet och knäckte expressen vilket visar hur jävla kickass våra fans är. Sug röv, expressen.

Det fanns en show på svt när jag var liten som hette ”det kommer mera”. Det kommer mera, tro mig, för dessa expressensluskar slutar inte.  – Varför slutar inte du? – För att dom vill ha en liten röd boll i munnen så klart som dom också fick av lunarcop-medlemmarna.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *