Äckliga expressen

Jepp, precis som jag tidigare skrev. Här kommer flera ”avslöjanden” från expressen där dom olagligt kapat email-konton och hänger ut anonyma användare av vissa ”hat”-siter. Den här ”granskningen” gjordes inte på en dag, min vän, utan expressen har självklart suttit och tryckt på dessa gobitar och portionerar ut dom nu lagom till valdagen.

hetsUndrar hur expressen skulle reagera på en organisation som sysslade med att röja expressens anonyma tipsare, kommentatorer etc med olagliga metoder?   Jag tror nog, om jag får gissa, att det hade stått ”nazistisk hatsite hotar demokratin – publicerar anonyma källor” i expressen då. Men de e ju expressen som dikterar vilka sidor som är seriösa och OK, jag glömde, samtidigt som dom publicerar idiotartiklar med kattungar som hoppar omkring i badkar. Tar någon expressen på allvar?

Det sorgliga är som vanligt att denna extrema granskning in på nagelbanden enbart sker mot SD. Express försöker inte ens gå in för att leta liknande anonyma uttalanden hos andra partier utan sysslar enbart med datafiske av denna typ mot SD. När Josefsson gjorde valstugereportagen för över 10 år sen så kom det fram att alla partier hade människor som tyckte en sak bakom lykta dörrar och en annan som offentlig politiker.

Kolla Josefssons lilla valstugereportage från 2002

Tyvärr görs ju inte dessa balanserade neutrala tester längre utan nu är det ENBART SD-medlemmar som utsätts för denna hets mot SD-grupp. Varför inte göra en heltäckande undersökning igen? Ska det behöva gå 10 år mellan varje sådan? Vad har ni att dölja? Ja juste att det finns personer som tröttnat på massinvandringen i ALLA partier, just det.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Äckliga expressen

  1. Mongo skriver:

    Inte konstigt att Expressen har en geting som maskot – liksom getingar är dom jävligt irriterande. Jag hoppas att de fattar att SD:are inte kommer sluta rösta på SD efter såna här patetiska försök till smutskastning.

    Bra skrivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *