Nazist – javisst

sadetJa, men varför får man inte höra någonting om kontexten, snälla du. Det är ju skillnad om bumsan bar bindeln (binda har hon nog redan söddö) vid ett nazi-möte än om det var en privat situation där hon plojar och skojar. Jag bär ett hakkors på min mask när jag spelar Sadulisten men det betyder ju inte att jag per automatik står för någonting av det nationalsocialisterna höll på med för hundra år sedan. Jaja jag vet, jag kandiderar inte för ett parti till valet, men varför skulle jag inte kunna göra det? Bara för jag ägt och har sagt niggerjävel till negrer och fitthora till svenskar i skämtringningar? Det gör tyvärr inte det jag säger mindre sant, asshole. JAG är den som svensk politik skulle behöva–men jag orkar inte just nu så forget it. SD:s politik har väl ändå ingenting med dammsugare att göra?

EXPO använder sig av ett argumentationsfel som kallas på engelska för poisoning the well. Genom att vi ser den här unga tjejen ploja så vill EXPO att vi ska tycka att ”man kan ju inte tro på vad NÅGON säger i SD… dom eju rausister och leker med dammsugaren!!”. Kan expo ta sitt arsle ur munnen någon gång och vara ärliga? Alla med en halv hjärna vet att om vi hårdgranskar vem som helst så kommer det fram saker. Lyfter expo på varje sten i SD (inget annat parti) och rotar med sina smutsiga jordfingrar i myllan tills dom blöder så hittar dom till slut det dom vill finna – en enskild medlem som skämtar i ett privat sammanhang. Det där med ”men SD har så mååånga fler som beter sig så!”. Hur vet du det? Kan det inte bara vara så att SD granskas en miljon gånger mer än andra partier? Ingen expofitta skulle komma på tanken att applicera EN moderats eller kristdemokrats åsikter på hela partiet, att göra en ”dra alla över en kam” som brukar vara så hemskt i andra sammanhang då SD anklagas göra det mot invandrare. Att göra det mot SD är ok. Den här typen av attacker är allt EXPO har kvar, en ”Homer lekte att sin dammsugare var en hund när han var liten”-attack. Det är tandlöst, oärligt och verkningslöst. Dessa attacker kommer bli vanligare nu ju närmre valdagen vi kommer, det har jag sagt tidigare och fick rätt. Skulle inte förvåna mig om EXPO redan nu sitter och trycker på en smygtagen video eller foto på en SD-medlem i ”nazistisk” situation.  Så var det förra valet – så även nu är jag ”rädd”. Det kommer ut lagom till valdagen ska du se… vilken slump.

Jag behöver väl inte ens skriva att SD inte är nazister? SD har utvecklats till vilket parti som helst i Sveriges riksdag så vill du rösta för att stoppa invandring och vara ”nazist” så ska du inte välja SD. SD vill ha massinvandring och kanske minska den lite bara. Men ta partier som svenskarnas parti, DOM vill det som SD ville förut – stoppa invandringen. Så Expos lilla nazist-stämpel baseras inte ens på sanningen. Som vanligt.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nazist – javisst

 1. Mongo skriver:

  Sant. Lagom till valdagen kommer det vanliga antidemokratiska tjafset. Den där bilden säger inget.

  Fast du har också fel. SD vill inte ha kvar massinvandring och sänka den lite, de vill minska den drastiskt med 1 av 10 flyktingar som får komma in i Sverige, och skänka mer pengar och satsa hjälp till närområdet och flyktingförläggningar. Ett effektivare sätt.

  • Sadde skriver:

   mjo men det är i vart fall inte nazistiskt parti det är frågan om som vill stoppa invandringen helt och sparka ut befintliga invandrare som media vill få alla att tro. Den saken är säker. Så vill man ha ett sånt parti får man välja SvP eller nått.

 2. Don'tknow skriver:

  Wait a second, who is mojo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *