Pissfittorna

Efter Afrobladets webbtvdebatt i kväll så blev det eftersnack. Ni vet eftersnack där ”smarta” personer ska berätta vad Jimmie Åkesson EGENTLIGEN sade och vad han EGENTLIGEN menade mellan raderna. Gäsp. jamnstallDet är ju intressant att Gudrun Schyman (bild t v) inte tog fram en stålgalge och gjorde abort live i tv för att aftonbladet hade varit så otrooooligt ojämnställda. Pff, bjöd in 3 st ”kvinnor” men ingen man! T om programledaren är någon typ av kvinna va? Helt sjukt att bjuda in den där skrynkliga skeletor som pissade i en biograf på nittiotalet och den där kines-fifflaren som inte bara handlade toblerone och blöjor MED MERA på kontokort så skattebetalarna skulle pröjsa, hon körde även bil som hade körförbud. Ja, Wetterstrand vad har hon gjort…. okej hon e ful som fan och har en konspirationsteori om klimatet.  JAAAA oja de e ad hominem-argument från min sida, men Gudrun aspirerar ju för helvete på att komma in i riksdagen!!! Har Åkesson pissat i en biograf så skulle jag gärna vilja veta det så jag kan ändra uppfattning om honom nöh. Piss o gå och lägg dej!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Pissfittorna

  1. Mongo skriver:

    De anklagar Jimmie för rasistiska åsikter, när han inte kommer med några rasistiska åsikter så säger dom att det var det han menade. Tycker dom att det låter för städat när SD pratar drar de upp järnrörsincidenten och svarar inte på det de faktiskt framför.

    Klockrent exempel: /watch?v=rajHKk_8608

    Mona och Gudrun kan dra sig i dronken och boinga rakt åt helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *