Yougov är oseriösa feministfittor

Du kanske känner till yougov, ett ”mätinstitut” som utför mätningar och greyer? Jag har tidigare skrivit om dessa men BIG DEAL, det var länge sen. Jo, jag utför lite polls då och då när jag har lust och tid och får ”poäng” som jag sedan kan köpa billiga grejer för. Samlat i några år och fått chokladprover och köpt ja, nån vattenkokare, våg, pepparkvarn och sånt där skit som jag enkelt hade kunnat handla i en dagligvarubutik för en hundring. Skitsamma. Jag utför vaaarje jävla år en undersökning där jag ska svara på vilket parti jag skulle rösta på om det vore val idag. Ok? Hur tror ni att partierna i listan man får välja ser ut? Att alla partier är samlade i ordning efter valresultatet 2010 kanske? WROOOOONG!!! Så här ser den nya världsordningen ut söddö:
rosta2
Ser du? Klart du gör annars skulle du inte läsa på min roliga blogg. SD placeras så klart läääängst ned, längre ned än råttorna på titanic. SD har alltid legat längst ned i den listan men nu har yougov t om plockat in F! med sin partisymbol och lagt den FÖRE SD också! HAHAHAHA. Varför smackar inte ohederliga yougov in Svenskarnas parti? Ja, före SD så klart! Svenskarnas parti  är också ett parti heeelt utanför riksdagen som F! – men tror ni dom skulle plockas in som en wild card och läggas före SD? Det är så uppenbart vad dessa horfittor på yougov vill åstadkomma och det är att ge F!, ett oseriöst kalleankaparti vars talesdjur kissat i en biograf samt eldat upp 100 000 kr i en klotgrill, utrymme och legitimitet. Lägger F! före ett av svenska folket redan inröstat riksdagsparti? Helt sjukt. Och du kanske är obildad och tänker ”me de spelaaar väl inte nån roll vilken ordning”. Du, äckel, jag tror nog det skulle bli annat ljud i skällan på avskum som du om yougov gjorde till exempel så här:

rosta1

Tror du yougov skulle plocka in SvP i sin poll och lägga ovanför ett riksdagsparti? Lika troligt som att Gudrun Schyman någonsin kommer tänka en logisk tanke.

Vaddå? Ordningen spelar ju inte nån rooooll! Jo, den gör det, och alla som är normalbegåvade förstår det. Jaja vet att dom vill sortera efter blocktillhörighet eller nått, det är därför listan yougov har ser ut som ett felknullad Schyman. Klart dom inte vågar sortera efter partistorlek. Det är därför yougov kan lägga SD sist efter F!, för att boosta FIS rating så att media innan valdagen kan basunera ut att ”det finns en chans att F! kommer in enligt statistikbyrån yougovmango. (underförstått: kom igen, rösta på FIS-partiet)”. FIS-loggan borde inte ens fi(s)nnas med över huvud taget. SD fick inte vara med när dom var utanför riksdagen! Men konsekvens och hederlighet är någonting dessa vidriga as på yougov inte förstår sig på, det är ganska uppenbart. F! skulle tagits bort och rymmas under input-texten ”annat parti” och alla andra partier i listan skulle sorterats efter förra valresultatet. Då hade jag varit nöjd och undersökningen hade varit liiiiite mer seriös och legitim.

Jag fick i alla fall mina 25 poäng så kan jag köpa en nyckelring om 5 år. FUCK you gov.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Yougov är oseriösa feministfittor

 1. Mongo skriver:

  Synd att den här bloggen inte har så värst många läsare längre. Eller, det kan ju jag inte veta, men aktiviteten har sjunkit i kommentarsfältet och det är synd.

  Den här bloggen är bra, du är väldigt observant och tänker på, och tar upp saker som andra inte gör. Och du har helt rätt, media gör allt för att smutskasta SD och stänga ut en folkvald politiker för åsikter som han inte ens har. Professionellt beteende……

  Keep it up!

  • Sadde skriver:

   Tack så mycket. Det spelar ingen roll hur många som läser – jag e nöjd med att jag skriver sanningen och är ärlig… till skillnad från Mona Sahlin och Gudrun Schyman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *