Höstens nazistmode

Jag trodde det var ett skämt när jag såg denna expressen-”nyhet”.
JUDE1Mjo, det är ju good and well bara det att… den är inte speciellt lik.  Det är knappar på den högra, fel färg och ränderna löper VERTIKALT, inte diagonalt. Så allt som har ränder är kränkande? Eller är det cheriffsstjärnan? Se upp nöh på jul för det kommer väl en pkhora som kommer bli kränkt för att den här
JUDE7
ser ut som den här

JUDE8

ledsen hittade ingen bild på pyjamasvarianten med stjärna

JUDE3

Ja, det är sant att du har fått dina ögon monterade i arslet, ja det är sant.

Ni som verkligen blir kränkta — och då menar jag inte hobbyjudar som bara vill plocka poäng och fler likes genom att spela ”heligare än dig” — ta och ACCEPTERA att inte samhället är anpassat enbart för dig. Det finns mycket som kan kännas kränkande – som jag blir kränkt av också –  men jag skulle aldrig försöka förhindra yttrandefrihet, inte ens stoppa den mest notoriska pucko-PK-fittan att uttala sig. Och vet du varför? För jag kan acceptera att bli kränkt och därefter TA DEBATTEN… varför kan inte du?

JUDE4

Han gillar inte ränder.

Eller är det så att Calle-balle-fikonskalle (kränkande) menar att han tyckte zaras produkt var för OLIK en judeuniform? Så måste det vara, han vill att den ska göras om så den på något sätt liknar den pyjamas ungarna hade på sitt sommarläger så vi ska minnas och förhindra att det upprepas.

Neh, sluta se rasism i precis allt, sluta vara hjärntvättade och sluta vara mesiga. Även OM tröjan var en rolig parodi på ”förintelse”-mode, so what? Ska man inte ”minnas”? Är det inte så det brukar låta, att man ska MINNAS den där händelsen så det aldrig händer igen? Samtidigt vill ni inte bli påminda och tar bort tecknade judar från kalle anka. Let’s face it, du har varit med om ”förintelsen” lika mycket som Calle Schulman har varit i närheten av att vara rolig.

Jag hittade en pyjamas på ellos som är ÄNNU värre.
JUDE5Det är Pyjamas+mössa+snuttefilt designade av nazister. Nej, men ni fattar väl innerst inne hur idiotiska ni är? Och det var ju inte alls så att ungarna i koncentrationsläger gick omkring med randig spillevinker-pyjamas med en cheriffsstjärna på bröstet… inte vad JAG kunde se i alla fall.

Nu hoppas jag alla barn går omkring med en sån här nästa sommar och blir curlade av sjabbiga PK-föräldrar som Calle ”skitranden” Schulman.

JUDE6

Sieg! 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Höstens nazistmode

  1. Mongo skriver:

    I det här jävla landet där allt är kränkande blir man inte ett dugg förvånad längre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *