Lägg ner ”pride”

Förr i tiden, när jag var liten, då var det kiss och bajs-festivalen vattenfestivalen som smutsade ner gator och torg – nu är det prideparaden.

prideVarför måste man haaa en festival för en viss typ av sexuell preferens huh? Tror dom att jag give a shit i om dom knuller kuken eller arslet på en nigger eller transa-hora med strapon? Hur jävla dumma vill dom framställa homosexuella? Ja, mycket om man tittar på det här spektaklet som verkligen spelat ut sin roll här nö 2014 då vi i Sverige är det mest toleranta PK-fittlandet som finns i världen. Men ändå måste dom varje år ha denna festival för att påskina att det är sååå mycket diskriminering mot bögar och sååå mycket hatbrott. Huh, om så var fallet skulle dom inte ens få ha sin sex-festival. Själva är dom inte så inkluderande som dom vill tro. SD fick inte ens komma till en pridedebatt där alla andra partier fick medverka (även KD förstås som länge hatat homoäktenskap tack vare deras sjuka religion som dom nu har helt lämnat iofs). Så vem diskriminerar egentligen? Ska det  finnas parad för alla människors lika värde och rättigheter/skyldigheter och allting så är väl inte en speciell homoparad ett bra sätt att manifestera det på? Om jag var bögröv skulle jag skämmas bögröven av mig för att den där paraden försöker honka ut att alla bögar och andra sexuella avarter är heeeelt psykiskt sjuka och springer omkring och visar kewken för alla, klär sig i kvinnokläder och knullar med allt. Och sen alla politiker som får visa upp sig hur mycket dom ääälskar mångfald och sex i alla former, de e väl billiga politiska poänger nu lagom till valet.  ”vi älskar glass och hatar barnvåldtäkter! rösta på S i valet!”. SD ska inte klaga utan bara tacka för att dom inte fick komma på spektaklet… ja KOMMA, men då blir dom väl kritiserade för det också att dom inte ville komma. Fast dom FICK ju inte komma men det spelar nog mindre roll – media kan vinkla allt till anti-SD det vet vi.
Men visst ha en festival men det är fan ingenting att vara stolt över vem eller hur man knullar! Samma avskum som menar att man såklart inte kan vara stolt för att man är född till svensk står samtidigt i detta hycklarnas tåg och känner sig stolta för nått som dom är födda till själve’. Så det är patetiskt och så onödigt att ha det där tåget och det tar tillbaka mänskligheten hundra jordsnurr eller roterande dildosnurr kanske jag ska säga och det skräpar ner som vattenfestivalen gjorde. Lägg ner, lägg ner.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

8 svar på Lägg ner ”pride”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *