BSS-skit

Jag lovade er i podden att publicera några ”storyboards” från BSS2 så ni ser att jag inte kan skriva eller rita ett smack! Här har ni lite grejer. Och observera, det här är ett urval där jag ritade så snyggt jag bara kunde… nästan. Alla sketcher i BSS hade ett eget papper, eller fler, som var numrerade med sketchens unika id som sedan projektfilen för den enskilda sketchen fick i ”redigeringen”. När vi hade spelat in alla fittsketcher så stod jag och la ut alla, ja kanske 90 st  SB-papper på ett bord i buntar i del 1,2,3,4,5 osv så det skulle bli balans och variation mellan delarna deh. Det funkade ju inte så bra men det var kul. Alla papper o skit finns kvar i BSS-pärm nö som väger nått kilo.

sb6

Det här är från den där tråkiga med Bubbas inbjudningskort då jag fick rycka in och spela bubbe och så dubbade vi på hans röst. Jepp det var meningen att det skulle märkas, äckel! Det blev roligare när Mona dog tyckte vi så vi ändrade slutet där som du ser. Gäsp.

sb4

Vi sparade mona-kortet och även afronbladet från 1991 i en plastmapp i pärmen. Kul va?

sb3

Ja ni ser ju att det var tänkt att jag skulle sjunga ”I ARE the dancing queen” i klämhuvudsketchen men vi fick tyvääärr inte rättigheterna till den låten så vi valde en annan. Den här var den 42:a sketchen vi spelade in mellan 9/6 (cyanidcigg) – 6/10 2013 (självmordet). Totalt använde vi 9 st HI8(D8)-band: 4st 30min och 5st 60min. Typ 7 timmars råmaterial som blev ca 45 min färdig ”film. Kul kalenderbit va?

sb5

Egentligen skulle vi bara ha en tråkig snacka med Bubbe där han pratade i telefon med sin mamma om att ”ta den i munnen” (korven) men vi tyckte att det blev roligare att vi sjöng om Bubbes lilla kerv.

sb2

Det ska föreställa att jag sätter en kniv i kuken på Bubba men det SER ut som att jag runkar av Bubba. Jepp vi spelade in den scenen med men den får ni inte se inte 😉

sb1

Än en gång. Ser ut som en kuk med armar den där sista ”bilden” men det ska föreställa att jag vänder på ryggen och går ut nö. Jepp jag ser ut som en kuk bakifrån och har en också… suck.

Nu kanske ni ser att ni får så mycket skoj när ni har lunarcop! Host…

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på BSS-skit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *