Skitunge

Svinen på tarottv.se verkar göra det rätta och lägga ner verksamheten enligt ett meddelande dom la upp på sin site ett tag… bra. Nu kan dom krypa in i det skithål dom kom från också.

Blir ni inte trötta av sånna här ”nyheter” om du är dum nog som jag är och besöker expressens webb-sida nån gång ibland?

baby

Missa INTE FILMEN, MISSA INTE!!! mmm när någon är så överdrivet entusiastisk då vet man, att det är bullshit. Vad tror ni det ”otroliga” som händer i filmen är? Så länge det inte är att hunden biter av fejset på den fula skrikande mini-flintis-senilgubben så har jag INGET som helst intresse av film-fan. Ja, inte ens om så vore fallet att barnet dog – jag skiter i skiten, fattar ni? Det är inte nyheter så klart men Expressen vill självfallet bara ha klick, som när tarottv bara ville ha pengar och lurade människor att ringa in. Men nej, mitt klick får dom inte och jag får väl bara fantisera om vad jag gick miste om och vad som hände med ungen… hunden bajsa i munnen på den.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Skitunge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *