Gör inte så här mot dig själv

Det här önskar jag inte på min värsta fiende dvs dig. När jag och Bubba iblant går ut och äter så ser vi roliga saker i menyn. Det här kommer från en indisk restaurang där vi har ätit några gånger. Ibland har man lust att ba’ gå fram till personalen och säga ”varför gör ni så här mot er själva? Gööör inte så.”.
meny1

Ser ni ”varningsmeddelandet” som står inom den där mångfärgade ramen? Om inte är ni blinda och borde uppsöka en läkar vilket personen bakom meddelandet också borde överväga. Det kan vara svårt att ”ta fram” färska kryddor? Lyft på arslet och hämta kryddorna för fan! Man skriver väl inte ”vi bryr oss så lite om dig så vi lägger inte ner tid på att alltid ha dom fäääärskaste gooodaste kryddorna som finns så smaken hos VISA rätter kan variera”. Nej, de e så jobbigt så att ta fram kryddorna från kryddhyllan så FUCK IT. Sen har vi det här:

meny2Det sjuka är att serveringstiden är helt normal på den där restaurangen så fattar inte ens vad dom menar. Det är typ som om jag skiter på mig in public, ingen märker det och då går jag i stället och berättar för vaaarje jävla svin jag ser att jag gjort re’. Varför gör dom så där mot sig själva? Och ”MATT-rätter”… är maten tillagad på en matta eller? Varje rätt tillagas individuellt på en egen persisk matta? Brukar man inte tillaga olika rätter INDIVIDUELLT? Man brukar väl inte tillaga korvstroganoff och en köttfärssås i samma gryta eller vad menar dom? Klart att man tillagar rätter individuellt. Det är som dom skulle skriva ”vi värmer upp all mat med stekpanna och serverar på tallrikar så därför kan det ta lite längre tid”. Vafan? Wattefuck?

Nej, det är en trevlig restaurang med god mat och lugn och trevlig miljö men deras meny hahahaha, den bör dom kanske revidera.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gör inte så här mot dig själv

  1. Exmortis skriver:

    Restaurangen tar självmord nöh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *