Fjärtar expressen i ansiktet… men det gillar dom väl

 

Gäsp. Kolla vilken röv-fjärt jag hittade på expressens nätupplaga nyss. Vilka jävla idioter.
mrbeanLåter som en bra diet eller hur? Ja, för expressenmedarbetare som älskar att känna sina egna mökar på natten så ät det peeeerfekt! En näve kidneybönor och en hög med mandlar (?) sen är det bara att krypa ner i sängen och njuta av lukten. Nu stinker ju expressens PK-apor mer än ångan från ett pappersbruk så självklart känner dom ingen skillnad – men vi betackar oss för den snusk-dieten. Fuck u era grisjävlar. Nigger! Alla som ”loggar in” för att läsa mer om det där borde bli avrättade utan rättegång.

Beans, beans, the magical fruit
The more you eat the more you toot

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fjärtar expressen i ansiktet… men det gillar dom väl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *