En ding ding

DING5

Första gången Bubba förekommer i media?

Förr i tiden, och då menar jag förr på nittiotalet då jag levde och ni bara var en glimt i ögat på brevbäraren, så var det inte lika enkelt att få tag i allehanda dynga som nu med en knapptryckning smeker våra fragila ögon. På den tiden fick man gå så långt så man fick gå till en affär och handla en tidning som hette en ding ding värld. Jepp, man betalade för att läsa lögner, precis som du gör när du köper en expressen eller aftonbladet idag med andra ord. I dingding-tidningen kunde man läsa om ja, presidenten som träffar utomjordingar, tumörmän, vampyrgodis med äkta blod i eller random billy hill som träffar storsjöodjuret. Alla visste att det var good fun och på skej och läste medan man hällde en påse rivosto i käften och tuggade ett jenka-tuggummi och läste Tom och Jerry-serietidning.

DING1
Hur ere nu rå? Ja, nu sitter vilken idiot som helst på nätet och skriver om presidenter som träffar aliens, 9/11-konspirationer och att SD är nazister och TROR på det. All jävla dingding som nånsin har existerat och lite till finns att tillgå, det är bara att styra in på en kåsörs spalt i expressen för att läsa om deras skeva verklighetsuppfattning medan en totalblåst hora bloggar om att hon ”älskar solglasögon”. Artiklar om tumörmannen förekommer i expressen som en nyhet nöh. Ja, för det är ju viktigt att vi får reda på hur det går för na’? Om man mot all förmodan var osäker på sanningshalten när man läste en ding ding så kunde man få en hint genom att bilderna oftast var svartvita när det var fejk. Hur ska man göra nu då, bucko, då alla bilder är i färg och svin som Lena Mellin är politisk ”reporter” och vänder ryggen mot ett demokratiskt invalt riksdagsparti?
Så ta tummen ur ditt feta arsle eller ur Johannas arsle om du är Andy, fyll i kupongen och skicka in den idag (du kan skriva av den om du inte vill klippa i bloggen):
DING3Du får en tidning som innehåller en jävla massa roligare grejer än i dagens PK-media och förmodligen var det mer i ding ding som var SANT också. Fuck u expressen och aftonbladet och alla andra PK-tidningar också för den delen. Ingen skulle sakna er om ni alla dog i en dildo-olycka men en ding ding, den saknar någon i alla fall.

DING4
Är artikeln nedan sanning tror ni? Ja, det måste det vara för man såg ju vad Bush gjorde i 9/11… han satt och betedde sig som en fåntratt i en skola med skitungar och läste barnbok. Då är det klart att han liksom Clinton hade kontakt med aliens. Bush förstånd var utom denna värld ja, och det är bevisat.

DING2

En sida från en dingding jag hittade från ja ca 1992

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på En ding ding

 1. Grodan skriver:

  Haha! Kul skrivet!

 2. Vikingen skriver:

  haha roliga bilder och trevlig inlägg! DONK DING DING DONK!

 3. Andjay skriver:

  Grymt bra kvällsläsning.

 4. Pingback: En ding ding: http://t.co/L9S4Ob5T0P | Danfun-bloggen

 5. Draken skriver:

  Bra skrivet. Jag saknar ”En Ding Ding Värld” som fan, de var fan helt underbara att sitta och bläddra igenom.

 6. kalzipp skriver:

  tak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *