FAN!

Trots att SD blivit konsekvent motarbetade från alla håll med smutskastningskampanjer från fulmedia som låtsas vara opartiska, så fick SD nästan tio procent i EU-valet. Vilket parti man än sympatiserar med så kan man inte undgå att se den uppenbara ”hets mot folkgrupp” som bedrivs från alla håll mot SD:are och oliktänkande. F!, som är ett oseriöst plojparti, blev gullade i media och kom in i kalleanaka-europaparlamentet för det finns så många medlöpare som fortfarande tror på vad fulmedia honkar ut! PK-media gjorde ingen som helst kritisk granskning av detta pengagrillande flat-parti utan det var heeelt uppenbart att media ville lyfta fram F! som en flavour of the month denna gång – och lyckades. F! borde fått mer med tanke på att dom fick oproportionerligt mycket positiv publicitet innan valet och lyftes fram som en seriös uppkäftig uppstickare med noll kritisk granskning.
Granskningen som stora fulmedia skulle gjort fick ett roligt youtubeprogram som heter
Granskning Sverige göra. Lyssna på när Soraya Post inte ens har basic kunskaper om feminism, det hon påstår sig kämpa för. Helt sjukt. Och kom ihåg, det här är ett litet hobbyprojekt som ringer upp henne av gymnasietjejer – ni kan tänka er vad man skulle kunna få fram om stormedia la resurser på att gräva i Fis, ja FIS, unkna fis-verksamhet.

Här har ni ett talade exempel på fulmedia. VILKET PARY, jehooo bra jobbat! Med en stor fet kyss från en alkad obstinat smygflata.  Sen bredvid står Åkersorken och ”FY FAN, ni borde skämmas för ni röstade på det här hemska partiet”.

fan

En skärmdump vad PK-skribenterna skriver dagen efter är ganska talande också.
3lAZGhe

gudrungskit

Om F! konstateras bara att dom tar mandat i EU. SD blir i stället i artikeln bredvid misstänkliggjorda, underförstått stämplade som högerextrema.

Ja, ni ser ju dumpen som Etno gjorde ovan. Om fulisarna inte skriver om hur hemskt det är att SD fick många röster så är det rena gratulationer till fyllot, äcklet, Gudrun som ”alltid reser sig”. Ja, tro fan det, som när hon var på en biograf på nittiotalet och söp sig så full så hon pissade på sig, hon låg på golvet och reste sig tids nog. Eller när hon grillade upp 100 000 kr i en engångsgrill för att hon har en störd tro att kvinnor tjänar mindre än män pga diskriminering! Hon kunde skänkt pengarna till en fattig kvinna kanske men nej, hon eldade upp pengarna vilket är ett stort hån mot fattiga och även sinnessjukt. Det är en helt patetisk person som media inte skriver ett skit negativt om vad hon haft för sig, det är glömt. Men vad SD gjorde på nittiotalet, det där emot är alltid så relevant att dra upp. Hmm, roligt med fulmedia och sin dubbla måttstock. Det är hycklare helt enkelt som har slutat med journalistiskt arbete och i stället för kampanjer för partier dom gillar – och motarbetar SD och andra ”nazister”.

10338728_764305690276994_6370514550678785422_nHär har ni dessa ”alla är lika värda”-fanboys i ett nötskal. Dessa falska förespråkare för jämlikhet som är emot att man ”gör skillnad på folk och folk”.
Så här fina ärom’. Fulmedia kommer att fortsätta smutskasta och hårdgranska SD medan dom låter andra partier som F! och miljöpartiet vara i fred.  Tro mig, det kommer lagom till riksdagsvalet ut en liten smygfilmad film eller liknande som ska visa hur onda SD är. Dom sitter och trycker på den just nu och när valet närmar sig så kommer den ut passande. Det kommer förmodligen inte hjälpa för dom flesta har genomskådat dessa pseudo-journalister, men ni ska allt få se att det blir som jag säger till dig.

Den här ser vi aldrig med en F!-valsedel i dagbrunnen

Expressens förstasida förra valet. Den här ser vi aldrig med en F!-valsedel eller något annat parti förutom SD.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på FAN!

  1. Floden skriver:

    Må du leva i plågor, barnsliga fjantiga idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *