Din förbannade…

Jag har varit rosenrasande och trött i flera dagar. Detta fenomen började då jag upptäckte att det kom blod ur mitt könsorgan en morgon, det hade kommit blod på mitt favoritlakan som är rosa! Jag köpte bomullstussar som jag stoppade upp i könet och det är asäckligt så jag har inte orkat skriva nått i den här jävla fittbloggen på ett bra tag. Jag tror inte ni begriper hur jävla jobbigt det här är. fy fan för er! Hoppas ni dör! Ni är så in i helvetes dumma mot mig. Nu ska jag gå och lägga mig och sova, jag har ont i huvet.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Din förbannade…

  1. Sara skriver:

    om det e så det ska låta så e det rätt åt dej minsann (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *